A ja to też bym wypiła z pół litra, albo z litr........ redssa jabłkowego, ale narazie na alkohol nawet nie patrze, ale Dziewczyny po karmieniu wszystko nadrabiamy, na pewno męża częściej za kółko wsadze, bo teraz korzysta, póki ja nie piję 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
:-) WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE :-) :-) :-)
Jesli chcecie uzywac spirytus to lepiej go rozcieńczyć bo wtedy dopiero ma własciwości dezynfekujące a nie tylko osuszające, wg proporcji jak pisała IzaJa też mam setkę z monopolai nawet nie zamierzam jej rozrabiać, tylko będę przemywała takim właśnie 90%. U pierwszego dziecka się sprawdził i teraz mam nadzieję będzie tak samo. A resztę wypije razem z kaaaasiulką jak już skończymy karmić piersią
;-);-);-)
![]()