Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
mnie dzis tez kryzys dopadł i pozwolilam sobie nie isc na zajecia
..w trakcie brania prysznica zrobilo mi sie slabo i ciemno przed oczami
.i tak przespałam caaały dzien;-) wlasnie sie obudziłam i napadlo mnie na fasolke szparagowa z maselkiem i buleczka
po tej fasolce najchetniej z powrotem wrocilabym do łuzeczka

aco u was dziewczyny jak wam dzionek minoł piszcie!!!

- ech.... czy ja jestem normalna?
A dziś cisza bo pewnie pracujace mamy mają dużooo pracy, ja tera mam chwilkę wytchnienia Może jesteś w trminie miesiączki wiem że takie coś może się zadarzać, jak do jutra sie utrzyma to ja bym poszła na twoim miejscu do lekarza.No i mam załamke!!! Poszłam siusiu i to co zobaczyłam na papierze nie jest zadowalające.... Lekkie zabrudzenie krwią!
Boże, chciałabym żeby to był tylko zły sen i chce żeby wszystko było oki.:-(
Sama nie wiem co mam robić. Mąż w pracy a ja mam już czarny scenariusz przed oczami!![]()
Może na wszelki wypadek skontaktuj się z jakimś lekarzem albo położną jeśli masz taką możliwość?... I koniecznie daj nam znać co się dzieje!
, no a po obiedzie mój M zmywał naczynia i musiałam zwiać do sypialni, bo zapach mojego ulubionego płynu do naczyń wywołał we mnie odruch wymiotny
.No i mam załamke!!! Poszłam siusiu i to co zobaczyłam na papierze nie jest zadowalające.... Lekkie zabrudzenie krwią!
Boże, chciałabym żeby to był tylko zły sen i chce żeby wszystko było oki.:-(
Sama nie wiem co mam robić. Mąż w pracy a ja mam już czarny scenariusz przed oczami!![]()
. witajcie witajcie,
ja dziś też raczej senny dzień miałam i nastrojowo - raczej kiepski. W nocy jakaś rewolucja żołądkowa mi się przytrafiła i mówiąc obrazowo - leciała ze mnie po prostu woda. Już się bałam, że nie daj Bóg to jakaś grypa żołądkowa ale odpukać... przez dzień spokój. No i tylko ta senność dzienna znowu daje się we znaki bo w nocy to za dużo nie pospałam
a jak niewyspana jestem to i jakieś czarne myśli od razu mnie nachodzą i dziś na przykład zamartwiam się tym, że... brzuch mam jakiś taki za mały- ech.... czy ja jestem normalna?