reklama

Lipiec 2009

Stopi69 a nie wiem na co Maluszek czeka :P kurcze jest tak strasznie ruchliwy że to jest aż bolesne ... nie wiem czy to jest normalne ale juz nie chce panikowac :)) poczekam spokojnie na rozwój sytuacji :)

Iwon ja też do 2-3 nie moge spac a potem regularnie co godzine chodze do łazienki i o 8 juz jstem na nogach i chodze i marudze :/
Ale pocieszam się ze jutro mam wypłate i rano jade na zakupy :)) kupie coś dla siebie :D nie ważne że to będzie krem na celulit albo na rozstępy :P Ha !! :))

reklama
Alusia mój tez jest wyjątkowo ruchliwy i to zazwyczaj wieczorami daje mi najbardziej popalić.:-p ..... W środę dowiem się czy jest już gotowy do wyjścia. I czy już jakieś rozwarcie jest.:tak:

Ja byłam w niedzielę w nowym C.H. w naszym mieście. :-) Kurcze tak korciło na jakieś większe zakupy a tu się nie da!:no: Nogi jak balony - to nawet klapeczek nie przymierzę. Spodni nie kupie bo..... bluzki nie kupie bo..... ale jak urodzę oj, to się wyżyję!!! :-D:-D

Iwon ja tez , ja też :D:) mam urodzinki w sierpniu to troche kasy przybędzie :D juz może coś zrzuce <marzenia?> :D to zaszaleje na zakupach :D:))
Malucha zostawie z tatusiem a sama zrobie nalot na sklepy :):D

Nie moge sie doczekac :P

IWON a to przepraszam, nie wiedzialam ! Dobrze, ze ma byc obowiazkowe. Zasugerowalam sie tym, ze jak ja robilam to lekarz mi mowil, ze moge zrobic, ale nie musze , ze nie mam obowiazku :-)

Wiesz tylko jak jest w naszym cudnym kraju. Niby ma być - ale kiedy?? Hmmmm.... i czy bezpłatne?? Jak będziesz chodzić prywatnie do gina to i tak trzeba będzie zapłacić. I w sumie będzie tak jak teraz!

reklama
Stopi ja mam w głowie od kilku miesięcy jedna rzecz. Wywiad z panią minister zdrowia na temat becikowego i wizyt od 10 tc ciąży.:no: Jej słowa o opiece zdrowotnej i ... bla bla bla...... I Twój przypadek!!! Wybacz że tak to nazwałam.
Dlatego nie wierze już w cuda. :baffled: Rząd swoje - ludność swoje....:baffled:

Alusia czyżby Mężulek się zbliżał??? :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry