reklama

Lipiec 2009

Ja juz ide spac :-) bo jak patrze na suwaczek IWON i co tam jest napisane , to az mnie skreca, bo ochote na seksik to ja mam wielka..... :-):-):-):-)

p.s. IWON mi tez rece opadaja.... i te wszystkie nowe zmiany dot. becikowego to jakas komedia .. Ja w cuda wierze dalej, bo przeciez musze , prawda?? .. tak mi lekarz kazal :-) :-)

Milej nocki lipcoweczki

Ostatnia edycja:
reklama
To śpijcie dziewczyny dobrze :))
Ja jeszcze czekam na męża .... tylko ciekawe czy będzie mu się chcialo po mnie przyjechac :P
Jak nie to trudno ;) będe musiala spać dziś u rodziców ;)) ;))

Na seksik to ja też mam ochote tylko mój Skarb nie chce ;(( zmusic go ? ;P Czy to będzie gwałt :)))
Dobra Kobietki :) głupio już pisze ! Ale tak czasami mam :)

Gwałt na Mężu??:confused::-) EEEEEEEEEEEEEEEEEEEeeeeeeeeeeeeeee..........:-D:-D
może to być ciekawe.....

Dobrze to i ja się pożegnam....:sorry2::sorry2: To jutra, ej, do dzisiaj.....:-)
Wyśpijcie się!
Słodkich snów:-)

Ostatnia edycja:
stopi69 jak ja Ci zazdroszczę :tak:ja wyglądam ja michelin :-) jedyne co pocieszające to miłe słowa od TŻ że ładnie wyglądam (niechce chłopina złapać podpadziochy :-):-):-) bo to wkońcu jego sprawka :-):-):-) )

Poczytałam Waszą rozmowę na temat SN czy CC i powiem szczerze , że to jak chcemy rodzić powinno być naszą indywidualną sprawą i lekarz nie powinien za nas decydować (chyba, że w grę wchodzi dobro dzidzi) Opinnia publiczna też bynajmniej mojm zdanie zadużo sobie pozwala pietnując nas kobiety które chcą rodzić przez CC ... W zachodnich publikacjach już sam wiek kobiety ciężarnej może być wskazaniem do CC nie wspominając o zagrożenieu zakażenia wirusem jak w przypadku naszej STOPI czy lękiem około porodowym który może bardzo zaszkodzić matce tak samo jak dziecku (zerowa współpraca w czasie porodu i tp komplikacje) ... cholera czy to już tak nazawsze pozostanie , że Polska to ciemnogród ... Nasz cały NFZ powinni wy......ć na zbity pysk i postanowić coś rozsądnego , bo to jest kpina co oni wyprawiają ... ja leczę się prywatnie , ciążę też prowadzę prywatnie i rodzić jak terminek będzie słuszny też będę prywatnie ale po szpitalu musowo wylądowałam na zwolnieniu które mam ciągnąc do samego końca i jakież było moje wielkie zdziwienie jak dostałam z ZUS-u pisemko że w roku 2008 dwa razy spóźniłam się z wpłatą składki zus i że teraz nie przysługuja mi żadne pieniądze za zwolnienie (zaznaczam słowo "spóźniłam" bo wszystkie składki mam uregulowane na tip top) moja księgowa cosik się tam odwołuje a mi opadły ręce i straciłam chęć na co kolwiek wspólnego z tą instytucją ot horror w paru odsłonach ...
Ale się rozpisałam ... sorki za trucie , ale musiałam się wygadać ... nocą bo nocą ale w zaufanym gronie ...
Życzę Wam kolorowych snów i milusiego poranka :-):-):-)

Witajcie, dziś pierwsza, rzadko mi się to zdarza:tak:
Mgła znika i chyba będzie piękna słoneczna pogoda, oby:-) Zaraz do przychodni na badanie przeciwciał, moczu i tętna małego, a jak będą siły to pochodzę sobie po rynku, bo mi dziewczyny na bób chęć narobiłyście, a to ostatnie dni na tą pyszność:-)
Widzę tu nocne pogaduchy, ja o tej porze to już w środku snu jestem:tak:, choć brakuje mi już nocnego siedzenia, ale co zrobić jak odpadam szybko.

Miłego dnia życzę z:-):-):-):-):-)

Sie chyba wyspalam :) Moj malz odkryl... wentylator!!! I polecam bardzo bo spalam jak susel to 3, potem siusiu a potem sen do 6 :))) Tylko jak bedzie maluszek to chyba nie mozna miec wlaczonego bo sie mlody podziebi...

Beatka - z tym spoznieniem sie do ZUSu to kpina na maksa! Czy to jest zgodne z prawem zeby Ci w ogole nie placic za spoznienie w platnosci? Strasznie wspolczuje i mam nadzieje ze jakos sie ulozy bo faktycznie to dodatkowy stres...

Iwon - moj gin powiedzial ze u nich w szpitalu cc jest drozsza niz sn bo przy sn jest zazwyczaj tylko polozna a przy cc kupa ludzi. Jak mnie burak wkrecal to mu cos powiem na ten temat ;)))

Alusia - jak tam po nocy? Malz sie pojawil?

Ja test na HIV mam z poczatku ciazy, kile aktualna sprzed kilku dni. Wiecie co? W zyciu nie czulam sie tak super wiedzac ze nie mam HIV, kily, cytologia i wymaz prawie co miesiac- nic tylko sie sexic na calego :) Jeszcze tylko 5 tygodni :)

Dziewczyny z Wawy - wszystko ok u was? Wlasnie ogladzam tvn24 i ze bylo nad Wawa jakies oberwanie chmury :(

cześć kobitki ;-);-);-)
ja się chyba dziś od bardzo długiego czasu wyspałam, jak położyłam się po północy;-) to obudziłam się dopiero o 6.00 nawet siusiu mnie nie obudziło ( a tak zazwyczaj musiałam się z łóżka ok 3.00 zerwać i potem miałam problem z zaśnięciem ) a dzisiaj to sama się dziwię, że tak jakoś dziwnie spokojnie, ale nie narzekam
pogoda faktycznie nie jest fajna, wczoraj było strasznie duszno i oddychać faktycznie nie było czym, ciekawe jak będzie dziś mam nadzieje, że lepiej cociaż wcale się na to nie zapowiada.

Beatka - z tym spoznieniem sie do ZUSu to kpina na maksa! Czy to jest zgodne z prawem zeby Ci w ogole nie placic za spoznienie w platnosci?

tutaj to się musze z dziewczynami zgodzić :( jakbyś nie płaciła to bym to zrozumiała, ale za to, że się tylko spóźniłaś ze składką - to chyba lekka przesada !!!
Życzę miłego dzionka wszystkim. Pozdrawiam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry