reklama

Lipiec 2009

Ale się nadrukowałyscie w ten dzionek :-) Więc postaram sie po kolei:-D
Stopi przyjeżdżaj, na razie pogoda jest super i podobno ma być tak cały weekend:tak:Hmmmm....a ten stylista w Mrągowie- intrygujące, bo ja lubię eksperymenty:tak:
Kaciuszka takie łatwe ćwiczonka z oddychaniem odpowiednim przy okazji, np. koci grzbiet robiony b. powoli z wdechem przez nos i wydechem ustami; na obrzęki na mnie super podziałało podnoszenie chusteczki stopami i na siedząco z piętami do podłogi zginanie stóp i prostowanie, rozciąganie itp. oraz oglądanie spodu stopy. No i lekkie rozciąganie kręgosłupa:tak:
Kamlotka gratuluję narodzin córeńki!!!
Witam nową mamusie na forum:-)
Jeśli chodzi o wpadki.... Dużo tu można by napisać. Moje kochanie które sie wkrótce pojawi na świecie jest dzieki chwili zapomnienia. Tez nie wiem czy bedę z jej ojcem czy nie... Wkurza mnie jak kumpela mi mówi, że ja nie mogę mysleć nawet o tym że miałabym zostać samotną matką, a ja jestem na to gotowa. A przecież różnie to bywa i trzeba być przygotowanym nawet na najgorsze i wtedy cieszy to, co się dostaje dobrego od losu:tak: Tak wiec dziewczyny nie przejmujcie się gadaniem, to było zawsze i pozostanie. Nie ważne czy ma się 19 czy 30lat:tak: Ludzie muszą plotkować i obmawiać aby odwrócić uwagę od swoich niedoskonałości i złych wyborów. Może się kiedyś to zmieni ale na pewno nie we wszystkich kręgach....

reklama
Izabell, Sam gratuluję córeniek!!!
Oj kobitki i dzieciątka wzięły sobie do seruszek, że już lipiec i wszystkie po kolei się ślicznie rozpakowują. Ja się zabieram w końcu za spakowanie torby. Nie ma co.... babcia zawsze mi dobrze życzyła więc na pewno nie był na darmo ten sen:tak:

Ja zmykam wlasnie na Mazurki :tak::tak::tak:
Mam nadzieje, ze sie tam nie rozpakuje :-D:-D

Zycze Wam milego weekendu. Tym co sie zaczna rozpakowywac w weekend zycze szybkich i przyjemnych porodow :-D

GABIAZ - mam nadzieje, ze pogoda podpisze ;-) , bo nie ma nic gorszego niz geraty w deszczu bleeee

IZABELL - gratulacje!!!

aaa jeszcze SAM - gartulacje!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
no trzeba się pakować a ja dopiero w połowie prasowania :dry:

Przygotowujecie może jakieś zapasy - mrożone obiadki na czas po porodzie? ja powoli zaczynam... bo moja druga połowa to tylko kiełbase z mikrofali potrafi :wściekła/y:

Sam, izabell96 ogromniaste gratulacje! A tak wczoraj zerkajac na liste lipcowek pomyslalam ze dlugo sie nasze panie nie odzywaja wiec moze maja dzieciatka przy sobie :-) Czekam na wasz powrot doswiadczenia i relacje :-)

stopi69 udanej pogody i wypoczynku :tak:

Uf moi goscie dopiero niedawno pojechali,bilans to naklejki na ścianie,posiana trawa zdeptana,świezo umyte szyby tarasowe wymazane,obrós zalany i można by tu jeszcze sporo wymieniac,oj nie wiem jaka ja cierpliwośc bede miała do swojego dziecka jak mnie taki nerw bierze przy innych dzieciach,może to kwestia przyzwyczajenia.No i ja bede miec narazie jedno to i bałagan mniejszy.

a powiedzcie dziewczyny może któraś to miała,strasznie mnie brzuch swedzi już z 15 min.ale normalnie tak że najchetniej to bym sie druciakiem drapała.mam nadzieje ze mi przejdzie i że to nie ma żadnego wpływu na dziecko,w koncu to tylko swedzenie nie mam uczulenia,ale już głupia jestem i przewrażliwiona jakas może.:confused::baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry