Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Moja też się męczy nawet jak się jej odbije. Kupiłam Nutrition do zagęszczania pokarmu w żołądku bo jej się ulewa. Czasami nawet bardzo. Ale jeszcze nie podawałam bo zauważyłam że to ulewanie zależy od tego co zjem. Wczoraj zjadlam kawałek arbuza i dzisiaj już mała ma czerwony brzuszek. Nie wiem normalnie co jeść poza pasztetem i serem. Szokwitam czwartkowo....nie moge sie doczekac soboty bo maz bedzie mial wolne. ja juz jestem padnieta. dzis nocka byla koszmarna, mala prawie wogole niespala, potem o 3 rano przebudzilam sie i bylam w szoku ze ona lezy kolo mnie na lozku, widocznie musialam ja karmic tylko ze nie pamietalamchodze jak zombi....
wczoraj miala taki dobry dzien, caly czas spala a dzis jak sie obudzila o 9 to o 13 usnelanie ma kolek ale meczy ja jak sie nie odbije, nie wiem co juz robic, nosze i nosze na rekach, klade na brzusiu i probuje wszystkiego i czasem bez rezultalu a ona wciaz sie meczy.
marze o dlugiej kapieli, chwili relaxu a nie szybki prysznic i wywalam cyca bo ona juz kweka. Oby jakos przezyc te poczatki....
Stopi mocno sciskam kciukasy za ciebie i corcie!
fioletowa oby juz za chwile sie ruszylo....
Kupiłam Nutrition do zagęszczania pokarmu w żołądku bo jej się ulewa.
teraz karmię tylko cycem i jak narazie tragedii nie ma na sczęściea co do przybierania na wadze, to mały w 3tygodnie skoczył z 3920 na 4655g
:-):-):-)

;-)Moja kruszynka urodził się z wagą 3950g. Wychodził ze szpitala to miał 3750g. Dziś już waga pokazała 5150g!!:-):-):-)
Słodkości moje![]()