Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
np wczoraj poszłam z Małą na dłuższy spacer i zaczęłam potem krwawić i dotej pory czuję w kroczu taki doskomfort jakby ktoś mi coś tam wcisnął... Też tak miałyście/macie? Bo zastanawiam się czy to możliwe żeby jeszcze krwawić po tak długim czasie, czy może nie wybrać się z tym do lekarza...
my rodzilysmy tego samego dnia i ze mnie caly czas leci wlasnie cos co przypomina krew, taki kolor ma lekko pomaranczowo - rozowy.Dziewczyny, mam pytanie do tych, które rodziły SN - jak długo z was "leciało"? U mnie właśnie mija 4 tydzień i czasami jeszcze leci ze mnie nie tylko coś co przypomina osocze ale krewnp wczoraj poszłam z Małą na dłuższy spacer i zaczęłam potem krwawić i dotej pory czuję w kroczu taki doskomfort jakby ktoś mi coś tam wcisnął... Też tak miałyście/macie? Bo zastanawiam się czy to możliwe żeby jeszcze krwawić po tak długim czasie, czy może nie wybrać się z tym do lekarza...
![]()
Adddaaa, no właśnie jakby to było pomarańczowo-różowe to bym się nie zastanawiała ale ze mnie czasami leci normalna czerwona krew...![]()