adudz82
Lipcowa mamusia :)
Witam się po kilku dniowej przerwie :-):-):-)
nadrobiłam to co naprodukowałyście, ale niestety już nie pamiętam co miałam odpisać bo w międzyczasie moje maleństwo się odezwało głodne.
pamiętam tylko, że Fioletowa w końcu się doczekała swojego maleństwa :-):-):-)
GRATULACJE OGROMNE !!!
Witam też Magdę - nową mamusię na forum,
u nas niestety ostatnie 3 dni nie należały do najlepszych,:-
-( mała cały dzień albo przy cycku, albo płakała, zasnąć w dzień w ogóle nie mogła, i w sumie to nie wiem co jej było, była strasznie nerwowa, tak jakby się najeść do końca nie mogła, i ciągle głodna była, już się zaczęłam zastanawiać czy aby mój pokarm jej wystarczy

dziś już jest troszeczkę lepiej,
bo zasnęła już drugi raz i chociaż po godzince sobie pośpi,
za to w nocy śpi w miarę ładnie więc i ja mogę troszkę swoje akumulatorki podładować 
bo inaczej to nie wiem jakbym funkcjonowała.
pozdrawiam wszystkie mamusie i przesyłam całuski dla ich cudownych dzieciaczków :-):-):-)
ps. Stopi a Tobie to mega mega szybkiego powrotu do zdrówka życzę, bo już za długo te problemy zdrowotne się Ciebie trzymają, trzymam kciucki, żeby odczepiły sie od ciebie i abyś w końcu mogła nacieszyć się swoją córeczką !!!
nadrobiłam to co naprodukowałyście, ale niestety już nie pamiętam co miałam odpisać bo w międzyczasie moje maleństwo się odezwało głodne.
pamiętam tylko, że Fioletowa w końcu się doczekała swojego maleństwa :-):-):-)
GRATULACJE OGROMNE !!!
Witam też Magdę - nową mamusię na forum,
u nas niestety ostatnie 3 dni nie należały do najlepszych,:-

dziś już jest troszeczkę lepiej,

bo zasnęła już drugi raz i chociaż po godzince sobie pośpi,
za to w nocy śpi w miarę ładnie więc i ja mogę troszkę swoje akumulatorki podładować 
bo inaczej to nie wiem jakbym funkcjonowała. pozdrawiam wszystkie mamusie i przesyłam całuski dla ich cudownych dzieciaczków :-):-):-)
ps. Stopi a Tobie to mega mega szybkiego powrotu do zdrówka życzę, bo już za długo te problemy zdrowotne się Ciebie trzymają, trzymam kciucki, żeby odczepiły sie od ciebie i abyś w końcu mogła nacieszyć się swoją córeczką !!!
dostalam antybiotyki ale moge karmic piersia. mam nadzieje ze po tabletkach poczuje sie lepiej bo ze mnie to wrak czlowieka....

garnitury są dla facetów, a nie dla dzidziusiów;-) ja podejrzewam, że mojemu synalkowi pierwszy garnitur to na komunię kupię