• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

Beatka- no wlasnie, jakie mialas znieczulenie? Ja cztery godziny po to spalam jak zabita :)))

Gustlicek - facet ma wiele do przemyslenia, daj mu czas na odnalezienie sie :)

U mnie dzis raodsnie konczy sie 6tygodni pologu :))) Wstalam jak skowronek bo malz dal mi pospac do 9 rano, wyszlam z psami biegac boso po trawie, potem szybkie tai chi i juz zajmuje sie malym :) Jak u was idzie chudniecie? Ja przez te 6 tygodni schudlam 17 kilo ale nadal nie moge na siebie patrzec i bede kontynuowala moja bardzo madra diete czyli NZT :/

reklama
witam sie i ja piatkowo, jak to dobrze ze jutro sobota bo wtedy maz pracuje tylko do 12 i potem bedzie z nami spedzal czas:)
wczoraj zaczelam brac antybiotyki na ta moja infekcje i pod wieczor zlapal mnie taki silny bol krocza jak zaraz po porodzie:-(:szok: zwijalam sie z bolu i zaczelam znow krwawic...ale juz dzis nic nie boli. po prostu antybiotyk zaczal dzialac i ja zaczelam sie oczyszczac bo wczesniej wszystko jakby bylo zablokowane:confused: krwawilam tylko 2 dni po porodzie a potem tylko troszke plamilam a teraz znow:dry:
moja niunia spi mi na brzuszku i jakos zal mi ja odlozyc do lozeczka i isc cos zjesc bo jadlam tylko sniadanie:baffled: tez tak macie ze nie pamietacie zeby zjesc i zaniedbujecie sie? ja jakos musze zaczac normalnie funkcjonowac bo ciagle placze i wogole jakos nie jestem soba. boze jak dobrze ze mam w domu aniola nie meza :-D gdyby nie on ja nie dalabym se rady z niczym...
ale sie rozpisalam...
a pytalam sie o te opalanie podczas karmienia piersia, wie ktos?
pozdrawiam lipcoweczki i milego dnia:-)

cześć dziewczyny

my od dzisiaj w domku :-D
nie miałam jeszcze czasu ani sił by nadrobić, ale jeśli młody dalej będzie taki jak teraz to spokojnie znajdę czas
na pewno opiszę poród :-D
pozdrawiam wszystkie

Witajcie
Ja też od jakiegoś czasu Was podczytuje, i postanowiłam dołączyć,dobrze jest wiedzieć że ktoś boryka sie z tymi samymi problemami, wymieniać się radami i obserwacjami :-) mój synuś urodził się m-c temu dokładnie, Jak ten cza szybko leci !!!! Teraz jestem w trakcie karmienia , hihi,:-D ponieważ synek jest wielbicielem moich piersi i spędza godziny przy nich niekoniecznie pijąc, czasem sobie nyna, jak a to mówię :-)
Ogolnie mamy podejrzenie skazy białkowej, czy ktoraś z Was ma jakieś doświadczenia ze skaza?
Pozdrawiam wszystkich

Fioletowa - witaj na pokladzie :) Czy mi sie wydaje czy wszystkie juz rozpakowane? :) Ale ten czas zlecial... Tylko patrzec jak same bedziemy wrednymi tesciowymi - ja zartuje zony mojego mlodego juz nie lubie ;)))

No to i my nareszcie się witamy :-):-):-) Niunia słodko śpi więc mama leci ponadrabiać zaległości :-):-):-)
e_mama Valija zabijcie mnie ale nie mam pojęcia ... dostałam zastrzyk w kręgosłup ale nogami mogłam poruszać, podnosić je w górę nie czułam tylko brzuszka (bólu ma się rozumieć) od doktorka i położnych usłyszałam, że mało jest takich przypadków jak jak i stałam się sławna na całą klinikę ;-):-):-):-) wszyscy o mnie szeptali :-) co za wariat tu rodził :-)
Gustlicek zdróweczka dla Aduni :-) wszystko będzie dobrze :-) a co do małża ... może on właśnie tęskni za starą pracą ... siedzenie w domku i praca stacjonarna nie są dla niego ... jeżeli i tak nie masz z niego porzytku w domku zaproponuj mu powrót do starej pracy oboje będziecie szczęśliwsi ...
Valija jak ja Ci zazdroszczę :tak: u mnie dopiero drugi tydzień mija, a po przymusowym celibacie z pesarem sex śni mi się po nocach ... jak ja dorwę tego mojego to go zamęczę :-):-):-)
BeataZ jak pytałam się mojego doktorka od cc przy wyjściu ze szpitala o opalanie to powiedział krótko i zwięźle "z wyczuciem , nie plackiem na leżaku i zasłonietą blizną nawet wskazane"
fioletowa witamy ostatnią rozpakowaną mamusię (tak mi się wydaje) :-):-):-) zdróweczka dla niunia :-):-):-)
maylah witaj serdecznie i zdróweczka dla synusia :-):-):-)
Hura udało się :-):-):-) Mam jeszcze pół godzinki na czytanko bo potem czas powoli szykować dla Roksanki przewijanko potem butlę a na deser cycunia :tak: a po tych atrakcjach psiaki na spacerek wyprowadzić. TŻ już śpi bo do niego należy poranna warta :-):-):-) Słodziutkich snów kosiane buziaczki :-)

Ale tu dzisiaj pusteczki na forum zapanowały ;-) na dworku piekna pogoda więc wszystkie mamuśki za spacerkach :-) Ja sprzedałam dziś niunie na spacerek psiapiółce sama muszę sie w końcu troszkę ogarnąć ... doprowadzić do kultury :-) Dziś mam wieczorek dla siebie do 19 mój dyżurek , a potem zmykam na koncert Madonny a tatuś przejumuje pałeczkę opieki :-) Oczywiście będzie miał pomoc jak by coś się działo ze strony doświadczonej mamusi mojej psiapsiółki i jej meża więc tragedii nie powinno być. Życzę Wam miłego dzionka i jeszcze milszego wieczorku buziaczki :-):-):-)

Beatka- milego koncertu!!! Zazdroszcze! Moim zdaniem to super pomysl ze idziesz - wrocisz wypoczeta i szczesliwa a tego malej bardzoi potrzeba. Ja tydzien chyba w koncu do SPA bo juz sie stesknilam :)))

reklama
Witam

Musze sie pochwalic,ze dzis w koncu wstalam z lozka. Glowa i kregoslup jeszcze bola, kreci sie w glowie jak bym byla bardzo pijana. Przeciwbolowe sa dla mnie zbawieniem. Ciesze sie ze jest znacznie lepiej, bo szkoda mi malej,ze nie wychodzi na spacery, a tak to moze lada dzien wyjdziemy:tak::tak: Wczoraj na noc przyjechal Los i kurcze mimo moich prosb wzial Lene do lozka i spalaz nami. Ja bardzo chce tego uniknac,zebym pozniej nie miala problemu i histerii jak bede ja klasc do lozeczka. Dobrze,ze dzis go nie bedzie to mala bedzie spac w lozeczku :-D:-D Ja nie wiem skad ta moja corcia ma tyle sily. Taki maly kurdupelek , co nie ma jeszcze miesiaca a w lozeczku zawsze przesuwa sie i lezy w poprzek. A na brzuszku chyba lubi juz spac najbardziej.

BEATKO - jak ja ci zazdroszcze tego koncertu!! Jak ja bym poszla. Zwlaszcza,ze to tak blisko od nas

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry