justysia85
Fanka BB :)
FELA witaj w klubie ja tez mam podobnie,hihi !!!
))
Ale naet mi to nie przeszkadza,jak zdaza mu sie przespac to i ja i tak wstane dojżeć do maluszków.TAKI NOCNY RYTUAŁ!!!
Przedchwila przyjechalismy z zakupow i od drugiej babci,zaraz bedziemy sie ciapać bo juz czeka,a starszy synek marudzi a spac nie pujdzie .
ŻYCZE MIŁEJ SPOKOJNEJ NOCKI MAMUSIĄ ,TATUSIĄ I MALUSZKĄ !!!
Ale naet mi to nie przeszkadza,jak zdaza mu sie przespac to i ja i tak wstane dojżeć do maluszków.TAKI NOCNY RYTUAŁ!!!
Przedchwila przyjechalismy z zakupow i od drugiej babci,zaraz bedziemy sie ciapać bo juz czeka,a starszy synek marudzi a spac nie pujdzie .
ŻYCZE MIŁEJ SPOKOJNEJ NOCKI MAMUSIĄ ,TATUSIĄ I MALUSZKĄ !!!
Bo nie rozumiem....
Przecież masz skarb w domu jeżeli chodzi o nocki!
...............;-)
po tylu przeprawach nadszedł wreszcie ten dzień :-) Jest jeszcze sporo do wykończenia i mebelków też jeszcze troszkę brakuje, ale dla Roksanki jest wszystko więc zdecydowaliśmy się już tu zamieszkać. Co do spania maluszków ja też na Roksankę złego słowa powiedzieć niemogę ;-) co prawda zasypiamy dość późno ok 23-24 ale same w łóżeczku przy muzyczce o 4-5 przewijka i karmnienie na "śpiocha" no i do 8-9 dzidzi nie ma :-) czasami zerwie się wcześniej ale troszkę pobandzioruje i znów zaśnie :-)