Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

!!!Mamy zaszczyki ,jeden dziennie przez 5 dni.Mieliśmy jechaći już po wyjezdzie:-(,ale cóż dzieciczki ważniejsze.Niby tylko gardlo zaczerwienione,no ,ale od tego może sie rozkrecic cos innego.iwon3004 A jak to jest jak się ma umowę do końca 2010r? Bo ja też tak mam i jeśli chciałabym byc na wychowawczym dalej to pracodawca nie musi mi przedłużac umowy?![]()
Wychowawczy nie jest "obowiązkowy" i dlatego... Po wygaśnięciu umowy po prostu będziemy sobie siedzieć w domku... choć nie wiem czy nie trzeba będzie się na bezrobocie zarejestrować żeby mieć jakieś ubezpieczenie?? Nie wiem czy mnie jeszcze ktoś pamięta?![]()

dodatkowo prawdopodobnie wyląduję w szpitalu na 2-3 dni na badaniach które mają wykluczyć lub potwierdzić wyniki w kierunku trombofilii ( problemy z krzepliwością krwi) i troszkę mnie to dołuje że będę musiała rozstać się z Roksanką ...
:-)
w domku poszło górą i od razu lepiej, jednak to był ten orzech, aż dziwne bo ja zawsze jem orzechy i to nie po jednym 
za to ja wstawałam z 7 razy i sprawdzałam czy juz wstał i czasem głodny nie jest,co poradzic jak ma sie takie zboczenie jak dziecko daje pospac to i tak sie nie spi
.mam nadzieje ze dzis tez ładnie pospi bo jak go na forum ostatnio pochwaliłam to na nastepna noc wstawał co godzine albo i czesciej na jedzonko,mochnął sobie pare razy i zasypiał:-)

Tu żłobka nie ma,mamy tylko przedszkole,ale i tak bym chyba do złobka takiego malucha w obce rece nie oddała,Moja mama mieszka blisko i nie pracuje,ale ona tez ma problemy zdrowotne,rece jej dretwieja i bała by sie z nim na dłuzej zostac,a synek noszenie kocha
wiec podejmie sie wychowywania wnuka jak bedzie troszku wiekszy tak koło roczku,Bedzie ciezko z jednej pensji nie chce mi sie nawet myslec jak to bedzie bo mamy jeszcze kredyt hipoteczny.