Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

as co do mini urodzin to mojaEmilka rowniez skonczyla 4 miesiace 5 dni temu ... a co do szarlotki to rowniez robilam tylko ze z budyniem i bananami:-):-):-) pycha:-)
Mówi że zapomniała jak to jest opiekować się takim niemowlaczkiem i musi do MNIE
na nauki przyjść
i karteczka załóż to proszę i jeszcze te kabaretki co gdzies je schowałaś
zachciało mu się kurcze a ja taka padnięta byłam. Ale nic założyłam i no wiadomo co było. Ale tak nie miałam chęci bo Julka ostatnio zasypia ok 21 i budzi sięo 22:30 do 24 nie spi, wiec wolalam skorzystać ze mała zasnęła a tu moj M na amorki miał chęci. Wogóle ostatnio nie mam na to jakoś chęci bo poprostu padam. A żeby tego było mało to zostawiłam wczoraj pierwszy raz małą z tatusiem, a sama poszłam do fryzjera i na zakupy. Nie było mnie 2 h ale przez ten czas do 15 min tel lub sms o ktorej będę bo mała jęczy itp. Kurcze czlowiek raz chce wyjść sam i się odchamić i też nie może w spokoju bo zaraz tel . A jak mała się bawi to jest ok jak tylko zacznie jęczec czy wyć bo się znudzi to tatuś mowi "o Julka woła mamę tak? no to chodź do mamusi" i mi ją daje. Mówi jeszcze Ty jesteś mamą to wiesz o co jej chodzi. Kurde jakby częściej z Julią przebywał też by wiedział.