Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
być !!!

Ja rok temu, w tym miesiącu też leżałam na patologii, prawie tydzień plackiem :-( Ciąża zagrożona :-( Mojej mamie i teściowej lekarz powiedział że słabo to widzi 

I że zle to wygląda :-

Dzielna Dziewczynka 

:-).
nie wem co pisać.i ja sie melduje. Mały wykapany i nacycany. Mam nadzieje, ze troche pośpi. Prawie cały dzień w biegu. posprzątać, ugotowac a w międzyczasie mały na rączkach.Własnie przy kapaniu go zważyłam i waży 6900...mój słodki ciężarek...
filmiki boskie..mój mały jak tylko położe go na brzuch to włącza mu sie syrena. Z brzucha na plecki jeszcze się przekręci, ale w druga stronę nie chce za żadne skarby.
U nas dzis była taka piekna pogoda,ale jeszcze bałam się wyjsc z małym. Do jutra ma antybiotyk i nadal mu leci z noska. kiedy to sie skonczy. Juz tydzien.
Dzisiaj sobie uswiadomiłam, że dokładnie rok temu leżałam na patyologii ciązy z diagnozą "brak akcji serca płodu" 7 tc. uryczana jak bóbr. Brrrr...nie chce się wracać do tego koszmaru...na szczęście diagnoza była błędna..