• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

ahhh ci lekarze... ja trafiłam na takiego typa,że brak mi słow.. przez niego nie było by ze mną mojego maluszka.. ehhh:-(
najlepsze jest to,że już jakiś czas temu pojawiło się pod-forum Lipiec 2010.....
jak to zleciało.... 20 listopada wieczorem zrobilam test.. na którym byly dwie krechy potem jeszcze dwa.. wszystkie mam schowane na pamiatke;-)
pamietam jeszcze jak jakos w grudniu byłam w kosciele i tak sobie myslalam.. chcialabym,żeby ten rok tak szybko minął,zeby teraz był grudzien 2009 i zeby wszystko bylo dobrze, no i tak się stało bardzo szybko wszystko zleciało.. :-D

reklama
Witam :-)
Nocka w miare,lepsza niz poprzednia,nie wiem ten mój brzdac ostatnio ciagle w nocy chce smoka i co wyleci mu to stęki,moze go dziasełka swedza i musi sobie cos dziamgac,bo kiedys smok w nocy mógł dla niego nie istniec,no moze nad ranem.
Ja rok temu co prawda nie lezałam w szpitalu ale siedziałam na zwolnieniu z powodu plamienia,wiec tez sie zamartwiałam o swoja kruszynke,a krowy z pracy zadzwoniły pod koniec zwolnienia i pytaja czy zamierzam dalej ciagnac chorobowe bo im w pracy ciezko:crazy:a czy z dzidzia wpozadku to raz nie zadzwoniły i sie nie zaintresowały,a takie kolezaneczki były:wściekła/y:
VERCIK my tu wszystkich lubimy:-)nie gadaj głupot ze Ciebie nie.
A ja w koncu sie troche pobycze bo małz dzidzia bawi:-),no nie liczac tego ze obiad musze zrobic i sterte prasowania mam bo wczoraj juz padłam na pysk i zostało na dzis,ale i tak to lepsze niz cały dzien sama z małym.
Małz cały tydzien po 12 h bedzie zapitalał,bo ludzie na firmie chorzeją,a ja znów sama jak palec:no:
Miłej niedzieli i troche cieplejszej niz u Nas:-):-):-):-)

vercik- powiedz no tylko która Cię nie lubie to zrobimy jej kocówe:)...skąd Ci kobito to do głowy przyszło!:szok:

...ja najbardziej przezywałam to, ze dwa tygodnie wczesniej byłam na usg i widziałam bijące serduszko (na innym sprzęcie) a potem mi powiedzieli, ze nie bije. Dlatego tak bolało. Całe dnie w szpitalu na zmiane modliłam się i płakałam...mój syn jest ministrantem i zapłakany powiedział księdzu o tym co się stało. Jak wyszłam, ze szpitala poszłam do koscioła. Po mszy ksiądz zszedł do mnie i powiedział, że bedzie się gorąco modlił za moje dziecko. dwa dni później juz wiedziałam, że z dzieckiem jest ok. Teraz jak tylko mnie zobaczy z małym to potrafi z plebani wylecieć na ulice, żeby go pobłogosławić. fajny ten nasz wikary. Dusza człowiek. No i jest w moim wieku, więc fajnie sie z nim rozmawia. ..no a dziś malutki kończy 5 miechów:)

vercik_86 Dlaczego tak sądzisz????

W Reykjaviku mam moją najlepszą przyjaciółkę, wyjechała tam i już jest tam dosyc długo, spodziewa się dzidziusia...

Z tego co pamiętam pochodzisz z Gdańska??? Dobrze pamiętam??? Ja się właśnie tam urodziłam i mieszkałam jakiś czas. Piękne miasto, prawda?

Ostatnia edycja:
A moze dlatego, ze w nowych grupach czuje sie niepewnie i musze sie utwierdzic:zawstydzona/y:
OOO no to fajnie..hehe...kto wiem moze ja znam, bo moje kolezanki i kuzynka (tez mieszka tutaj) sa w ciazy.

Oj piekne, juz sie niemoge doczekac jak tam bede.

A tak w ogóle to noc do bani, wręcz beznadziejna, ale wcale nie przez Niunię :no::no::no::no: Wyobrazcie sobie, że mąż wieczorem poszedł do siostry i jej męża (oczywiście na piwo) Dobra, ok, to rozumiem, ale najlepsze jest to że Mała obudziła mnie o 1.20, patrze a go nie ma jeszcze w domu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Myślałam że mnie rozniesie, a wiecie gdzie był??? Na imprezie Andrzejkowej :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A wczoraj żartowałam że pustki na BB, że dziewczyny pewnie na imprezki się szykują, a tu kurdę mój M się wybrał :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: I nawet nic nie powiedział, ani nie sms-a nie napisał, dosłownie nic!!!!!!!!!!!! I wiadomo w jakim stanie przyszedł!!! I jeszcze mi wmawiał że jest trzezwy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Przyszedł ok 2, ale do 5 i tak z tej wściekłości spac nie mogłam :no::no::no::no:

No to się wygadałam i trochę mi lepiej.

Koleżanka ma na imię Asia

Ostatnia edycja:
A moj P za to po ostatnim op&%$%#... wczoraj zostal w domku..maly poszedl spac. Moj P poszedl do Vinbudu (panstwowy sklep z alkoholem-prohibicja) i kupil nic mi nie mowic wiskey i sobie kilka dronkow ogladajac filmy hehe..

Moze w koncu do niego dotarlo, a moze to ze zgadalam sie z sasiadka, ze sciamniamy ze idziemy razem na impreze andrzejkowa a on zostaje sam z maluszkiem.

Teraz on leży w łóżku i odpoczywa, Mała obok, spała trochę ale jakiś głośny klakson ją obudził :wściekła/y: No a ja buszuje na BB, ale widzę że tylko my dwie tu jesteśmy

Arturku, wszystkiego dobrego z okazji kolejnego skończonego miesiąca!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Rośnij zdrowo!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry