reklama

Lipiec 2009

Abudz wcale sie nie dziwie ,idziemy jak huragan!!

A ten horor dremny,ogladałam go.
Pies w jakiegoś zwierza sie zamieniał i rozszrpywał ludzi!!ehhhhhhhhhh
ide też lulać !!

maylah wskakuj do wanienki!!!:-)
i upojnej nocy Ci życze!!!:tak::tak::tak::tak:;-)

SPOKOJNEJ NOCKI MAMUŚKI!!!!!!
MÓWIE DOBRANOC !!!
DO JUTERKA!!!:cool:

reklama
Teściowie mają wielki dom, i połowa stoi pusta. Ale moja teściowa oczywiście nie ma zamiaru tam wpuścić żadnego syna z rodziną. Ja to nawet bym z nią nie chciała mieszkać, ale jakoś tak dziwnie to wygląda, że dom ogromny i pusty stoi, a synowie kredyty pobrali żeby mieszkania kupić:eek:

Olcia moi teściowie też mają swój dom, parter, pierwsze piętro i drugie piętro, i oni mają czwórkę dzieci, no i był taki okres, że tam mieszkał jeden syn z dwójką dzieci, drugi syn z córką i córka z synem, no i mój M. się wyprowadził bo miał dosyć:cool:, wieczne krzyki, teściowa na wnuki wrzeszczała, one nie wiedziały kogo słuchać, mamy, cioci babci czy może jeszcze drugiej cioci, normalnie masakra, :szok::szok:teraz została tam tylko córka z rodziną, i jej przepisali ten dom, bo reszta nie wytrzxymała psychicznie,
Więc ja tam wole kredyt spłacać 30 lat, a mieć swoje:laugh2::laugh2:

Justynka słodkich, kolorowych snów, muaaaaaaaa :*

To ja też uciekam, Mała miała przerwe w spaniu, herbatke dostała i tak jakoś słabo śpi, ciągle się wierci.

maylah To uciekaj do wanienki :tak::-D:-D

A ja na męża czekam, rano pojechał silnik wymieniac i jeszcze go nie ma :no::no::no::no: Jakieś problemy wynikły :shocked2:

adudz82 jakby nie patzec to Ty rozpoczełaś tą okrągłą stronkę

Ostatnia edycja:
Nie wiem czy jeszcze ktoś tu jest (oprócz Maylah ;-))ale ja spadam, już mi się oczy zamykają....
Maylah- powodzenia w czekaniu i upojnej nocki :-D trzymaj dzielnie straż nocną.

DOBRANOC WSZYSTKIM. SŁODKICH SNÓW.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry