• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

My już po małej imprezce , goście poszli wszystko już posprzątane, ja okąpana, dzieciaczki śpią! Jutro wielkie pieczenie i przygotowywanie na kolejna niedzielna imprezkę Stasia, więc pewnie nie znajdę czasu na BB.
Zapomniałabym Wszystkim Basiom wszystkiego najlepszego z okazji ich święta!
Dominikowi gratulujemy pierwszego ząbka!
Życzę wszystkim dobrej nocy i zmykam spać!

reklama
no na pewno jednokondygnacyjne domki są tańsze, a mi się właśnie piętrówki podobają,
Justysia, tak to już jest że na tym świecie niestety bez kasy się nie da, mój tata zawsze powtarza: "Pieniędze szczęścia nie dają, ale życie nie tylko umilają ale i ułatwiają". no i coś chyba w tym jest

Niuta niech Staś będzie z imprezy zadowolony, jak dziecko szczęśliwe to i rodzice szczęśliwi.

Ostatnia edycja:
Mąż już w POLSCE!!!! W Świecku, więc jeszcze ze 4 godzinki, i wróci, ehhhhh. a ja taka nieogolona:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
MADZIU SZYBKO ,JESZCZE ZDAŻYSZ
!!!!!!!!

Kurcze a ja tego hororu nie wyczymam chyba:crazy:.
Dobrze ,że sie zaczął!!!
Jutro znowu bede lunatykiem!!!ehhh...:cool:
Siora mi z gg uciekła, myslała,że mnie nie ma ,a mi net sie rozłaczył!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A ja bym budowała parter. z podaszem zagospodarowanym na pokoje!!Ale musi byc pietrówa,ale też bedzie ładnie.
Marza mi sie drewniane okiennice!!!:tak::tak::tak:

Witam się też nocnie :-D
Widzę, że nie możecie spać, hihihi. Ja bym chętnie się położyła, ale jutro muszę jechać do promotora i robię poprawki w mojej pracy magisterskiej. Oj, ale mi się nie chce. Pewnie będę od czasu do czasu do Was zaglądać. No, chyba że zasnę;-)

Maylah- ja też uwielbiam Friendsów:-) Na pamięć już znam wszystkie sezony. Ale oczywiście i tak oglądam na okrągło. Genialny serial:tak: Szkoda tylko, że nie nakręcili jeszcze więcej tych sezonów:-( Jak "nieogolona", to masz jeszcze trochę czasu zanim mąż dojedzie hehe:-D

Mój mały całe szczęście śpi, ale coś tak niespokojnie dzisiaj. Wierci się co chwilę, chyba przez ząbki:wściekła/y:

Też by mi się marzył własny domek...:-( może nawet być parterowy...
Ale i tak się cieszę, że mamy własne mieszkanko. Na swoim przynajmniej jesteśmy. Teściowie mają wielki dom, i połowa stoi pusta. Ale moja teściowa oczywiście nie ma zamiaru tam wpuścić żadnego syna z rodziną. Ja to nawet bym z nią nie chciała mieszkać, ale jakoś tak dziwnie to wygląda, że dom ogromny i pusty stoi, a synowie kredyty pobrali żeby mieszkania kupić:eek:
Może kiedyś też się dorobimy domku, jak spłacimy nasz kredyt:sorry: czyli za jakieś 18 lat. Mati już będzie pełnoletni:-D

Dołączam się do życzonek dla Basi i dla Dominiczka!!!!

reklama
Dziękuję kochane,:-):-):-):-):-):-):-):-) Jesteście THE BEST:tak::tak::tak:
mały śpi, więc może ucieknę wziąć sobie kąpiel,:cool2:
Wszystkim śpiącym i zasypiającym Mamuśkom i ich maluszkom SŁODKICH SNÓW!!!!!
Nie wiem, czy jutro będę miała czas na BB, wiadomo bedę ze ściera latać, bo w niedziele mam gości z RYBNIKA, córki mojego ojczyma, nieżyjącego niestety. Przyjeżdżają jakieś sprawy spadkowe załatwić,a tata od 5 lat nie żyje, wiec nie wiem czy coś im sie uda
:eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry