Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i nadal marudzi,mam juz dość czekam do 19 kapiel butla i spac.... nic w domu nie zrobiłam.... i wogóle mam dość dzisiejszego dnia....
Mogę też pracować w soboty. Także 2-3 dni pracy w tygodniu. Ale się cieszę. I za całkiem fajną kaskę. Jeśli wyrobię plan, to ok. 1600 zł na rękę będę dostawać. Zobaczymy jak to wyjdzie w rzeczywistości. Strasznie się martwiłam jak to wyjdzie, ale teraz mi ulżyło.
Ewcia do E też już całkiem blisko
co do remontow... my tez jestesmy w trakcie, mamy 2-pokojowe mieszkanie, lazienka, kuchnia i przedpokoj. Narazie jestesmy na etapie 1pokoju i rowizorycznej lazienki. Na szczescie mame mam pietro wyzej i na kchni jestesmy u niej. Wszystko w swoim czasie

prace ida nawet szybko...zostala jeszcze lazienka...mamy 5 pokoi to zajmie troche czasu az je wszystkie zrobimy...narazie robimy co najbardziej potrzebujemy i gdzie najczesciej przebywamy...

, która nie jest wada i w niczym nie przeszkadza, po prostu taka uroda serduszka. Wiec sie nie martw, bedzie dobrze.
jakby rozumial,ze tak trzeba.

yyyy Justysia...a Beatki są ba B.![]()
zapomniałam z tego wszystkiego!!