• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

reklama
Justynko GRATULACJE!!! wiem co czujesz, ale będzie dobrze... ja nie mogłam uwierzyć, że jestem w ciąży Adasiem... ale teraz aż mi głupio, że mogłam wogóle tak myśleć. A klocki wszystkie na forum zamówimy dla naszych maluchów :tak: i będzie na wyprawkę ;-)

Ja jeszcze okresu nie miałam... ale ostatnio jakoś tak dziwnie czuję podbrzusze... mam nadzieję, że to okres się zbliża... hormonów nie chcemy łykać, na jakieś wkładki/spirale mąż też nie chce się zgodzić... zostają nam gumki. Mam nadzieję, że niebędziemy w tych 3%, kiedy okazuje się, że ta metoda jest nieskuteczna.

My wciąż u rodziców, za chwilę wracamy do domku, bo Tomasz dziś ma szkołę muzyczą :tak:

justysia to na pewno bedzie dziewczynka,tak sobie mów to szybciej szok minie:-).kochana jakoś to bedzie wychowasz dzieciaczki i na disco bedziesz z nimi śmigac ale to póżniej a już niedługo warkocze bedziesz zaplatac:-)A że ciasno,napewno dacie rade,juz niedługo chłopcy beda spac razem a niunia w łóżeczku:-)pomysl o tych różowych sukienusiach i że nosisz mały kochany skarb:-)

Justynko... ja sie boje gratulowac, bo to chyba bardzo nieplanowane bylo ;-)
Mimo wszystko dzieciatko to szczescie.

Slyszalam kiedys, ze 2kreski na tescie nie musza oznaczac, ze jest sie w ciazy.... czasem testy wykrywaja jakies chorobska.

Ty sie nie martw... widocznie tak musialo byc :tak:
Glowa w gore i do lekarza! ;-)

Beata ja mimo wszystko gdybym była w ciąży myślałabym o dzieciątku jako chłopczyku... "Wizualizowałabym" sobie jak grają w piłę, skaczą po łóżkach itd... a gdyby urodziła się dziewczynka byłabym mile zaskoczona :tak:W drugą stronę mogłoby nie być tak kolorowo... Pełna nadziei, że będzie dziewczynka, mogła bym być "zawiedziona", choć na pewno kochałabym tak jak pozostałe, bo to w końcu moje dziecię :-D

Witam Kobietki

Takiej informacji to się tu nie spodziewałam :szok::szok:
Justynko kochana, na pewno będzie dobrze, ale tak naprawdę to jestem w szoku :szok::szok: Jesteśmy z Tobą :tak::tak::tak::tak: Jeszcze niedawno pisałam że po J jest K, czyli kolej na mnie :-D:-D:-D:-D:-D:-D Ja miałam okres raz jedyny po porodzie, z tym że dokładnej daty nie pamiętam, ale było to ok 15grudnia, także już powoli i ja będę czekac na niego, a i muszę się przyznac bez bicia że zdażało się bez zabiezpieczenia :baffled::baffled::baffled: Ale u mnie żadnych dolegliwości raczej nie rozpoznaje

A Oliwia w nocy dała popalic, od 24 do 4 mało co spała, za to dzisiaj to nadrabia, spała od 11 do 14.30 :szok::szok: A teraz od 18 znowu śpi, mało co zjadła obiadku, to już na pewno zęby, u góry będą wychodzic, oby się przebiły jak najszybciej, bo męczy się biedulka, a ja przy niej :confused:

Justyśka gratulacje kochana :-)

a ja dzis zemdlałam :confused: dobrze że w domu i że Marek był i że nie miałam co najważniejsze Julci na rękach. Kurde tak mi się rano w głowie zakręciło że szok. Od kilku dni wogole źle się czuję. (zawroty głowy całe dnie, mroczki, bóle głowy, słabo mi i tak wogole jakos dziwnie). No i mnie pogonił do lekarza. Wysiedziałam 2 h w kolejce, zlecił mi badania więc w pon pojade do labo zrobic. Powiedział że powinnam się porządnie wyspać, tylko jak to zrobić przy niemowlaku:baffled: :-D No nic oby wyniki były ok. Boję się że może mam wysoki cukier , oby mi po ciąży ta cholerna cukrzyca nie została bo się załamię. Choć z drugiej strony byłabym na diecie to może figurka by była:-D:-D:-D (tfu tfu tfu wole być gruba niz miec cukrzycę)
A Jula dziś marudna ale i tak jest słodka. Właśnie gada do smoczka i nóżki. Tata się nią dzielnie zajmował tylko że syf mi zrobił w kuchni. Ale wybaczam biedak ma dziś nockę 12h.
No zmykam popracować troszkę, potem jeszcze zajrzę popatrzeć co naskrobałyście:-)

WITAM!!!
Normalnie ryczeć mi sie chce,zrobiłam ten zasrany test i co i co .....2 kreski
Kurcze zazdroszcze ci!! GRATULUJE !!!! tez chcialam ...robilam ten test i nic a dzisiaj nawet juz @ !! Ale nie wiem kiedy teraz mam dni plodne...wiecie jak to sie liczy po ciazy?? bo slyszalam ze sie wszystko inaczej rozregulowuje i inaczej jest....bede sie starac:) i moze w przyszlym miesiacu ja napisze ze bede miala babelka !!

Kamila ja bez zadnych dolegliwosci .Oprócz bólu jak na okres no i napuchniety brzuch ,tak też miałam zawsze przed @.no i ten brak drugiej @.a My uWARZALIŚMY liczylismy dni,widocznie sie przeliczyliśmy.
Robiłam test po południu ,chyba sie nie myli!!??

Kurcze zazdroszcze ci!! GRATULUJE !!!! tez chcialam ...robilam ten test i nic a dzisiaj nawet juz @ !! Ale nie wiem kiedy teraz mam dni plodne...wiecie jak to sie liczy po ciazy?? bo slyszalam ze sie wszystko inaczej rozregulowuje i inaczej jest....bede sie starac:) i moze w przyszlym miesiacu ja napisze ze bede miala babelka !!

No my już mamy dwa ,trzeci mógł poczekać;-),no ,ale cóż jak sie stało to sie nie odstanie.
Ale mówią ,że u mężatki nie ma wpadki!!

Jak bedziecie sie kochać 5 dni po @ to napewno bedzie bąbelek!!:-);-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Justynko no raczej się nie myli :sorry2: dlatego szybciuteńko do lekarza czy wszystko OK. Co prawda na tym etapie to nie wiem co lekarz może powiedzieć, ale iść trzeba :tak:

Adam już śpi, bo nie pospał w dzień. Zasnął w wózku jak jechałam do mamy, a że śnieżek padał, troszkę wiało i było zimno to dałyśmy mu pospać jakieś 1,5 godzinki i do domu wniosłyśmy, no a potem to już szaleństwo u babci na rączkach, u dziadka, u wujka... no i jak dojechaliśmy do domku to ledwo żywy był. Pomęczyłam go jeszcze troszkę, zapchałam kaszą, wykąpałam, dałam cycucha i padł.
Tomka jeszcze nie ma ze szkoły muzycznej. Ciekawe co dziś nowego tam wyprawiali :cool2:

Niby nic cały dzień nie robiłam a jakaś padnięta jestem :no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry