Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

dzis bylismy u tescia, bo tesciowa jest w sanatorium, i tesc przeszedl samego siebie.... poszlam do wc a w tym czasie on mu dal pic coli.............

nawet sie nie chycialam juz odzywac.. i jestes nie wsciekla na tescia bo mu to juz nikt nie przegada tyllko na mojego,ze niezareagowal , to ja sie boje dac soczek ktory jest dla dziecka od 7m-ca bo przypadkiem taki kupilam a oni mu tu cole dają, bez przesady,ale to nie wszystko dziś ten piepszony kundel chyba z 10 razy wylizal kacpra,mi jest juz brak sił., niewiem co mam juz robic,oczywiscie sied poklociclam z moim, zagrozilam ze jak nie powie nic nastepnym razem,(bo ja nie umie to nie jest moj ojciec, a moje zwracanie uwagi nic nie daje) to juz nigdy tam nie pojedziemy, i nie ide na studia ma to w dupie juz, bo nie bede miala z kim go zostawic,albo pojde jak kacper pojdzie do przedszkola ja do pracy i zarobie na opiekunke, a im go nie dam bo za kazdym razem daja mu czekolade czy co inne, nawet cukier, moj tesc twierdzi ze maly powinien jesc juz samzona kielbase........... ja oszaleje, chce mi sie krzyczec, 
Agnieszko co do dni płodnych po porodzie, to gdybys chciała, mogę udzielić dokładnych instrukcji, bo akurat na tym odrobinę się znam (skończyłam kurs naturalnego planowania rodziny)- ale, ostrzegam, będzie dużo czytania

Gratuluję, bo tak jak dziewczyny piszą dzieci, to największe szczęście. Są ludzie, którzy przez lata się starają i nic. I to jest powód do płaczu, a Ty niedługo będziesz się cieszyć! Nie dziwię się, że się boisz. Pewnie też bym była przerażona. Ale Pan Bóg nie nałoży na człowieka ciężaru cięższego niż da radę się udźwignąć. Także nie martw się, będzie dobrze. Jesteś cudowną mamą i dasz radę
Ja też bym ograniczyła kontakty do minimum. To Ty jesteś matką i powinnaś decydować o takich rzeczach. A w szczególności jeśli to są niezdrowe rzeczy
U mnie jak ktoś w prezencie chce kupić jakiś soczek albo słoiczek, to dzwonią i pytają co mogą kupić, żeby małemu nie zaszkodziło. Ale colę?????!!!!!!
Straszne. Może rzeczywiście warto to nagłośnić i niech się szefowie spalą ze wstydu.
Przyjdzie czas i na Ciebie. Kolejka dojedzie do końca alfabetu i ruszy znowu od początku od A, B, C, D
Ale Ty przecież jesteś Ania, więc szybciej może na Ciebie trafi
Tam są takie kolorowe obrazki. Pewnie jeszcze za dużo z tego nie rozumie, ale mam nadzieję, że polubi książki dzięki temu, bo ja uwielbiam czytać
Czytam i przypominają mi się te wiersze z dzieciństwa jak mama mi czytała. A całkiem o tym zapomniałam. I niektóre znałam też całe na pamięć:-)