Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
) Aniołki moje ostatnio dają się mamuni wyspać, a ja i tak wstaję zmęczona 

i zobaczymy jak będzie
)
"
Odzywczaiłam sie od takich nocek. W koncu od 3 miesiąca śpi mi od 19:30 do 6, a po butli nadal spanko do minimum 8
Nie sądziłam że to juz tyle trwa
Tak wiec ani pracodawca ani ZUS nie moze sie przyczepic
Co do firmy to nie mam zamiaru tak tego zostawic, zaczne od PIPu (w katowicach bo w rybniku mają znajomości), naskrobie jakiś artykuł i roześle po gazetach, programach telewizyjnych etc i dorzuce zdjecia opon i kabli
Wam tez wrzuce ale to pozniej bo musze przerobic na jpg.
Ja sama coli nie pije i krzycze na M jak pije bo wiem ile to szkód niesie ale żeby niemowlakowi dawać? i jeszcze ciastka itp? moja tesciówka to tylko du.. truje z wodą z glukozą i boję sie żeby nie podawała jak będzie się nią opiekować. Mała nie bardzo chce pić wodę czy soki lub herbatki ale pije. A ta mnie wciąż umoralnia daj wode z glukozą to wypije
mowie ze nie bo to puste kalorie potem mleka nie zje czy zupki ale ona swoje. Do tego wczoraj mnie spotkała na miescie jak wrcałam od lekarza i wąty gdzie mam dziecko
durna jakaś jakby mala z tatusiem pobyć nie mogła. I ona ze wpadnie dziś , a ja zeby najpierw zadzwoniłą a ona ksiądz u mnie jutro będzie i on nie dzwoni że przyjdzie
no nie mam czasem do niej siły. Ale ogólnie w kasze sobie nadmuchac nie dam i ona to wie
niby pampki oryginalne powinny byc dobre ale jak widac nie trzymaja jak powinny. Jak zakladalam dade to spała od 20-8 i nic nie przemokła.kurcze a Jula w nocy znow sie przesiusiałaniby pampki oryginalne powinny byc dobre ale jak widac nie trzymaja jak powinny. Jak zakladalam dade to spała od 20-8 i nic nie przemokła.

ale i tak jej najbardziej odpowiadają, kupiłam raz małą paczkę tych pomarańczowych pampersów z serii slep&play i niestety po założeniu 2-3 pieluch miała takie krostki na pupce, ze aż się przestaszyłam no i niestety musieliśmy je odstawić, a ostatnio jak M był w Kauflandzie to kupił te Wickes Comfort, które były polecane przez którąś z was, i muszę powiedzieć, że chyba są ok mała nie ma żadnych krostek, są dosyć chłonne, mają wysokie boki, a jedyny minus jaki mają to są jak dla mnie sztywne i nawet pomimo takiego samego rozmiaru są większe od oryginalnych pampków, no i cenowo wychodzą ok 10 groszy taniej na szt,