Ewa85
Fanka BB :)
Kuchnia ogarnięta. Mięsko się rozmraża na obiadek.
Zapomniałam wam powiedzieć, że wyprowadziliśmy Adama od siebie z sypialni. Teraz chłopaki mają już swój wspólny pokój
bałam się, że nie usłyszę Adama, jak się zbudzi, ale nie było źle. Jakoś tak spałam czujniej niż zwykle i usłyszałam jak tylko zaczął postękiwać i Tomcio się nawet nie przebudził. Wstał dopiero parę minut po 7. A Adam jeszcze później.
Adam tam na pewno ma więcej tlenu niż w naszej obecnej "sypialni", więc pewnie będzie mu się lepiej sypiało
W każdym razie pierwsza noc bez problemów :-)
Zapomniałam wam powiedzieć, że wyprowadziliśmy Adama od siebie z sypialni. Teraz chłopaki mają już swój wspólny pokój
bałam się, że nie usłyszę Adama, jak się zbudzi, ale nie było źle. Jakoś tak spałam czujniej niż zwykle i usłyszałam jak tylko zaczął postękiwać i Tomcio się nawet nie przebudził. Wstał dopiero parę minut po 7. A Adam jeszcze później.Adam tam na pewno ma więcej tlenu niż w naszej obecnej "sypialni", więc pewnie będzie mu się lepiej sypiało

W każdym razie pierwsza noc bez problemów :-)
odkąd 4 miesiące skończyła, śpi w swoim pokoiku.
Elektroniczny nie daje wiarygodnego pomiaru, bo gdy mierzy sie temp. 3 razy pod rząd wychodzą3 różne wyniki (np.36,5 ; 35, 4; 36,6) a tak być nie może. Termom. rtęciowy pokaże 3 razy tą samą temp. Rtęciowe wycofująze sprzedaży-wiem o tym. Są już do kupienia termometry bez rtęci-specjalne owulacyjne

Fajnie fajnie... ale musi sobie jeszcze na nią poczekać, aż wymyślą 100% metodę na dziewczynkę