• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

Adudz ja teraz dopiero kawke wypilam ;-) ale tak czy siak dzieki ze sie dolaczylescie i ze cos napisalyscie :-)

I Tomusia od Ewy moglam poogladac, slodziak maly :tak: Strasznie lubie te zdjecia bo wyobrazam sobie co ja z moim bede robic jak juz tak bedzie chodzil i gadal :-D

reklama
Zapomniałam Wam pokazać, co mojej Małgosi pomaga na płacz i nie tylko na płacz. Gdy słyszy tą melodię i widzi miki, podskakuje i rusza rączkami i nóżkami. A śmiechu mamy z niej....

[video=youtube;wePMYM4av6Q]http://www.youtube.com/watch?v=wePMYM4av6Q&feature=related[/video]

Oczywiście puszczam jej to góra 2 razy dziennie. Komputer w tym wieku nie jest wskazany:-)

No i Tomasza mam z głowy. Babcia przyjechała i porwała go do swojej mamy, czyli prababci Tomka :tak: Oczywiście zabrał ze sobą triceratopsa, z którym niemalże spał, a już na pewno dzielił się z nim swoim śniadaniem :cool2:
Nie mógł wczoraj zasnąć przez te dinozaury... cały czas tylko "Mama poopowiadaj mi o dinozaurach"... Chyba musimy kupić jakiś album z dinozaurami, z nazwami i krótkimi opisami, bo nie chcę mu bzdur gadać. Już wczoraj siedliśmy przy kompie i znaleźliśmy w internecie tego jego dinozaura, żeby zobaczyć jak się nazywa :tak:

No nic... Tomka nie ma to na spokojnie mogę podłogę przetrzeć. Wczoraj poskładaliśmy choinkę. Tzn wynieśliśmy na balkon, a jak będzie chwila to Wojtek ją pociacha, a teść spali w kominku :tak:

Piszcie dziewczynki!!

mezus wrocil caly i zdrowy a ja wcinam ciacho weselne:)
wiec zaprawszam z ta kawka do mnie

z miłą chęcią bym do ciebie na to ciacho wpadła gdyby nie to, że obiacałam sobie, że kończę, ze słodkościami i biorę się za zrzucanie kg, a do października musze ich zgubić ok 10-12 taki sobie cel postawiłam;-);-)

Wczoraj poskładaliśmy choinkę. Tzn wynieśliśmy na balkon, a jak będzie chwila to Wojtek ją pociacha, a teść spali w kominku :tak:
no ja też myslałam, ze rozbiorę choinkę w ten weekend a mój M stwierdził, ze niech jeszcze postoi, no więc do kolejnego weekendu mamy jeszcze w domku atmosferę świateczną;-);-);-)

Hej dziewczynki

ja własnie rozebrałam choinke z Adulka zajeło mi to 2.5 godziny.... teraz aniołeczek sobie spi.
Dziś w nocy obudziła sie tylko o 1 pociagneła cycka i zasneła do 6 pózniej rowniez potrzymała cyca i przekimała do 8.... pewnie była zmeczona bo wczoraj spała tylko 2 godzinki i duzo wrażeń miała a to jedna babcia a to druga i jeszcze wójki i ciotki....zasneła dopiero o 21 po wypiciu 90ml mleka i cycku....
weekend zleciała,mąż też uciekł do robotki.... wiec siedzimy same a dziś dużo planów mam najpierw rozebrać choinkę co wykonałyśmy, pózniej poprasowac i mam zamiar opozadzic warzywa od prababci i zamrozic aby było na zupki dla Adulki .... aby mi checi nie uciekły bo muszę to zrobic i koniec starczy tego leniuchowania trzeba wreszcie sie wziaść za siebie....tym bardziej ze juz niedlugo bede musiala Adulke z tesciowa zostawic wiec musze dom w czystosci utrzymywac bo jeszcze powie ze flejtuch ze mnie....:zawstydzona/y:
ACH JUŻ PRAWIE RACZKUJEMY:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Pozdrawiam i narazie

Załączniki

• IMG_4753.jpg
    IMG_4753.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 61
Ostatnia edycja:
Hej, Kochane!

I my sie meldujemy:tak:
Pospałysmy sobie dzisiaj troszke dłuzej, hi, hi..., a co tam!

Powiem Wam szczerze, ze nie czuje sie tragicznie, choć czasem łezka popłynie. Nie to jest jednak najgorsze, bardziej mnie martwi to, ze nic mi sie nie chce:-(kompletnie nic:-(

Własnie miałam Was pytac czy Wasze dzieciaczki maja swoje ulubione przeboje:-D Bo my juz od 3 miesiecy mamy swoje piosenki na smuteczki i nie tylko. Np. paznokcie małej obcinam przy tym, a ona siedzi jak zaczarowana i tylko okrzyki zachwytu wydaje:-D
[video=youtube;TMmzixwtTes]http://www.youtube.com/watch?v=TMmzixwtTes&feature=related[/video]

[video=youtube;1Nvl89KBRF0]http://www.youtube.com/watch?v=1Nvl89KBRF0&feature=related[/video]

Ostatnia edycja:
SZLAK ME TRAFI JULA MI SKASOWAŁ DŁUGASNIEGO POSTA .PIERW KAROLEK TERAAZ TEN NIE WYROSNIETY SZKRAB.

Pózniej cos napisze ...

OLA DUŻO ZDRÓWKA I SPEŁNIENIA MARZEŃ!!!

WILSONKA mój TOmek też dzis poszedł po 3 tyg. wolnego do pracy i jest mi bardzo smmmmmmmmmmmmmmmmutno i rrryczec mi sie chce!!!:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Ostatnia edycja:
Witam sie i ja w ten zimny poranek :tak::tak:
Wlasnie polozylam skarbusia spac i robie obiadek-(krokiety) bo daniel idzie zaraz do pracy (tez mial 3 tyg wolne) bedzie puso ale mam tyle roboty ze pewnie nie bede miala chwili na tesknoty...

DMUCHAWCU !!! Bardzo,ale to bardzo dziekuje za tego linka :tak::tak::tak:
Akurat konczy mi sie miesiaczka to bede ten sluz obserwowac:-):-) mam nadzieje ze juz niedlugo bede mogla sie pochwalic ze czekamy na babelka !!

Bede tu co chwilke zagladac-do potem mamuski :tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry