Ewa85
Fanka BB :)
Też mam problem z Dniem Babci i Dziadka. Ja mam 2 babcie, mąż 1.
Tomasz i Adaś mają zatem 3 prababcie, 2 babcie i 2 dziadków i dla każdego by się coś przydało
tylko co 
Kalendarze dla "prababć" były pod choinkę. A co teraz?? Pomóżcie! Co kupowałyście/robiłyście w poprzednich latach dla swoich babć?
Ostatnio moje babcie obdarowałam ładnymi świeczkami, kiedyś zrobiłam na komputerze taki jakby kolaż (tzn. w tle zdjęcie babci/dziadka, a w koło zdjęcia wnuków), wcześniej nie pamiętam już co było
Pewnie jakieś drobiazgi albo kwiatki (np. fiołek alpejski).
Tomasz i Adaś mają zatem 3 prababcie, 2 babcie i 2 dziadków i dla każdego by się coś przydało
tylko co 
Kalendarze dla "prababć" były pod choinkę. A co teraz?? Pomóżcie! Co kupowałyście/robiłyście w poprzednich latach dla swoich babć?
Ostatnio moje babcie obdarowałam ładnymi świeczkami, kiedyś zrobiłam na komputerze taki jakby kolaż (tzn. w tle zdjęcie babci/dziadka, a w koło zdjęcia wnuków), wcześniej nie pamiętam już co było
Pewnie jakieś drobiazgi albo kwiatki (np. fiołek alpejski).
jakie tu przeczytalam, zdecyduje sie jednak na kalendarz. 
:-)

po tym jak miedzy 22 a 23 obudziła sie 4 razy
) stoją na szafce nocnej i pilnują jak śpi, a Tomcio przytula się do Misia Puchatka i zasypia jak zawsze... wczoraj przed zaśnięciem słyszałam, że coś kombinował, no ale w końcu zasnął. Jak weszłam go przykryć to tulił swojego triceratopsa
Tomek wyglada tak slicznie.. taki kochany syneczek
) no i zdjęcia Zosieńki, aż moj M powiedział że jest śliczniutka, ta opaska i sukienieczki , oj będzie łamać serca męskie