Właśnie Aniu-Dmuchawcu. Jak się pojawisz to pytanko do Ciebie, czy faktycznie na chłopca trzeba się kochać w owulację? Jeśli tak to ze mna jest problem bo mam nieregularne miesiączki, to znaczy miałam bo teraz karmię piersią i nie mam, no i mam stwierdzone PCOS (niby mam policystyczne jajniki a w ciąże zaszłam od razu a miałam mieć DUŻE problemy więc nie wiem czy je jeszcze mam

)
Była u mnie przez 2 dni teściowa i spała u mnie. Bo we wtorek miałam zakładaną koronę u dentysty (ząb mi się dość ułamał, pewnie brak wapnia bo mała ssie wszystko ze mnie) no i nie miałam z kim jej zostawić a wczoraj miałam drugi raz jazdy doszkalające. Prawo jazdy mam od 6 lat ale nie jeździłam a teraz tyle razy by mi się przydało gdzieś pojechać. No i sobie jeżdżę...wszyscy żyją, nikogo nie potrąciłam, ale mam problem przy skręcaniu, jak mam bied zmienić na 2, wrzucić kierunkowskaz itd. jak dla mnie za dużo naraz...i co najgorsze....staczam się na górkach

więc jeszcze muszę pojeździć bo ruszanie z ręcznego lub bez ręcznego na górce raz mi wychodzi a raz nie....więc wole nie wyjeżdzać na drogi sama...póki co
Co najlepsze egzamin prawo jazdy na mieście katowice zdałam za 1 razem a teraz się zastanawiam...hmmm jak ja to zrobiłam???? Wydaje mi się że jeźdzę jak pierdoła...i moim ulubionym pedałem jest pedał gazu
Dam znać jak będę mieć kolejne jazdy- NIE WYCHODŹCIE WTEDY NA ULICE!!!
A dziś dzień babci. Ja kupiłam ramki i wywołałam zjęcia Małgosi w dużym formacie. Bo ani moi rodzice ani męża nie mieli fotki Małgosi mimi, że regularnie im daje na płytce. No i teraz mają...piękne w ramce