reklama

Lipiec 2009

reklama
dziewczyny chce do wiosny pozbyc sie oponki z brzucha(po ciazy) macie jakies dobre rady?? nie chodzi o chudniecie ale o to zeby znow miec plaski brzuch......bo jak narazie to tam cos jeszcze wisi;-);-)

maja nefrolog kazała powoli ściagac skóreczke,ale jak bylismy w listopadzie u urologa to ten złapał i poprostu mu ściąnoł skórke:wściekła/y:myślałam ze go yyyyy,az mi para uszami poszła,mały nie płakał a nawet sie śmiał wiec go nie bolało,ale w domu zauważyłam ze delikatnie skórka na czubku mu popekała.
My też mamy brac z powrotem furagin,a o cebionie i espumisanie nikt mi nic nie mówił,mamy miec tylko świeży dobry wynik posiewu

AGNIESZKOM I PÓŁROCZNIAKOM WSZYSTKIEGO NAJ NAJ

Ostatnia edycja:
witam
oj naprudokowalyscie przez ostatni tydzien, postaram sie troche nadrobic was:-)
wkoncu moja mama w sobote wrocila z irlandii i teraz troche ze sprzataniem u ojca i gotowaniem mnie odciazyla, za to Oskar coraz bardziej domaga sie aby z nim bawic sie, do poludnia dziecko-aniolek sam sie bawi smieje, ale wybija 13, obiad, godzinne spanko i zaczyna sie jeczenie, stekanie i ryk. wiec siedze z nim i wszystkie grajace zabawki ida w ruch. i tak do wieczora.
dziewczyny polecam film "avatar" w 3d, wsumie nie lubie takich "fantastycznych", ale nawet dla samych efektow warto zobaczyc, no i troche dlugasny jest.
agnieszka co do brzuszka to tez u mnie jeszcze skora sie nie wchlonela ale od ponad 2 tygodni cwicze 6weidera, wiec za niecale 4 tygodnie powiem czy warto ćwiczyc:-D:-D:-D, ale mam nadzieje ze uda wam sie w tym cyklu dzidzius

Basieńka skąd ja znam ten rytm dnia dziecka :-D u mnie od 14 do 20 jest masakra od kilku dni, ledwo mogę isć do łazienki. Na bb siedze z małą na rekach, obiad gotuje o jak ona jeszcze spi. Mam chwilami dość. Ale dziś był fryzjer zrobić mi włosy bo wyglądałam jak idz stad i nie wracaj. O dziwo mała się cały czas do niego smiała i gadała. A jak jestem z nia sama to jest horror. OOOO znow wyje:wściekła/y:
Agnieszka, powodzenia, skorzystaj ze stron ktore podała maylah, ja korzystalam w ostatnim cyklu przed zajsciem i się udało , a przy okazji moja Jula też jutro kończy pół roczku:szok: kiedy to zleciało

no i wszystkiego naj dla wszystkich Agnieszek:-)

u mnie nie wisi skora ale za to brzuch sterczy jak w 6 mcu:wściekła/y:

teściowa sobie dziś super poradziła z Julką, nawet udało jej się uśpić ją w łóżeczku:cool2:
Jula od rana robi kupki w takim oto kolorze i nie wiem po czym:-( w dodatku co piernie to kleks. Zaczynam się o nią bać:-(

spodobało mi się pisanie w kolorze :-D:-D:-D
dziś też chcę spać w drugim pokoju i liczę na wyspanie:-D no i msz kurde Jula nie śpi od 15:40 i jest tak senna że zaraz mi zaśnie jak placek rozłożona na brzuchu pośród zabawek. Muszę się nią zająć żeby do 19:30 ją przetrzymać więc znikam:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry