Cześć Mamuśki!
Ciesze sie, ze tak za mna tesknicie

Ja bez Was tez zyc nie moge

Nie odzywałam sie bo mi moja córcia ostatnio niezle daje w kość

Śpi w nocy od północy do drugiej, a potem coo 15 minut-pobudka, ja nawet nie zdaze zasnac porzadnie, a ona juz ryczy. Cierpliwosci mi do niej zaczeło juz brakowac.
Mysle, ze ona chce byc cały czas przy piersi. Bo niestety od czasu wyjazdów do rodzicow przestała samodzilenie zasypiac w łózeczku i zasypia przy piersi. Odpowiadało mi to do tej pory, bo nie było problemów ze spaniem ani w dzien, ani w nocy. A teraz cos jej sie odmieniło

Szok i masakra!
Wiec robie wszystko, zeby ona nie zasneła przy jedzeniu, a potem bawie sie z nia az do wykonczenia i taka wycieńczona klade do łózeczka i ona zasypia...W tej stuacji czasu na bb brak:-(
Karteczki zrobiłam, ale ostatkiem sił i nie wyszły szczególnie...Nie wysiliłam sie zbytnio. Ale zdjecia wkleje póxniej
Willsonka usmiałam sie, czytajac Twojego posta

Na pewno nie jedzisz tak zle

Pociesz sie tym, ze ja wcale nie mam prawka. A co do chłopców, to podobno wieksze szanase sa w sama owulacje, gdyz plemniczki z materiałam meskim krócej zyja, a za to sa bardziej ruchliwe. I w wyscigu do komórki jajowej wygrywaja z tymi "dziewczęcymi"

. Wiec trzeba próbowac dzien przed owu lub w ten sam dzien co owu. Ale gwarancjinie ma. M y chcielismy pierwszego chłopca i kochalismy sie dzien przed owu i wyszła Zosia
Ewa widze, ze my mamy duzo wspólnego

J a tez sie sama strzygłam b.długo plus tate, brata, wszystkie dziewczyny z mojej klasy, a potem z akademika, a teraz meza i kolezanki z pracy

Która sie do mnie pisze?
A tak w ogóle-to byłam w srode na gimnastyce

było super i bede tam chodzic. Zajecia sa poniedziałki, srody i piatki

. Czyli dzis tez:-)To takie cwiczenia na poszczególne partie miesniowe.
I co jeszcze?Hmmmm........chyba juz nic póki co. Ide kawe sobie zrobic.
Pa!