maja nefrolog kazała powoli ściagac skóreczke,ale jak bylismy w listopadzie u urologa to ten złapał i poprostu mu ściąnoł skórkemyślałam ze go yyyyy,az mi para uszami poszła,mały nie płakał a nawet sie śmiał wiec go nie bolało,ale w domu zauważyłam ze delikatnie skórka na czubku mu popekała.
My też mamy brac z powrotem furagin,a o cebionie i espumisanie nikt mi nic nie mówił,mamy miec tylko świeży dobry wynik posiewu
to gnój
u synka było bardzo wąsko i kazał lekko naciągać i smarować diprogentą i jest super. jak dzwoniłam się umówć do szpitala to lekarka kazała 3 dni wcześniej podawać espimisan lub esputicon, i nic do jedzenia po 5 rano bo mieliśmy być na 8,30. do tego nefrolog kazał nam przy pierwszej wizycie podawać codziennie cebion po 8 kropli wieczorem na zakwaszenie moczu razem z furaginem, a jak teraz nam mówił o przygotowaniach to powiedział, że koniecznie na 3 dni przed cumem espumisan wg ulotki i lactulosę (syrop) 2,5ml rano. żeby się wybączył i wypróżnił bo wtedy czytelniejsze zdjęcie. nie chcę Cię namawiać na to samo, ale sprawdź może w szpitalu, w sumie to chyba lepiej zrobić wszystko żeby zdjęcie wyszło jak najlepiej i niepotrzebnie nie męczyc dziecka. mamy zaplanowane na 19.02 to dam znać jak nasz to przeszedł.
życzymy zdrówka

Kto jak kto, ale ona tak bez powodu nie robi sobie przerwy od BB