reklama

Lipiec 2009

Dzien doberek Moje Kochane mamuski :tak::tak::-):-)

No...ja tez sie nie udzielalam w weekend bo z mezusiem i jonathankiem spedzalismy razem czas :tak::tak: tylko tam skrobnelam wam chyba 2 posty i koniec.A ja nie moge sie doczekac do przyjazdu siostry ;-)kurcze tak i sie dluzy...wczoraj sie dowiedzialam ze bedzie na 2 tyg ferii a potem przyjada po nia rodzice wiec przedluzyy sie do 3 tyg!!:tak:
a co poza tym?? Dan wyszedl do pracy a ja biore sie za sprzatanko...
Nie wiem co mi jest ale strasznie bola mnie wszystkie stawy...juz tak ok tygodnia.malego na lapki nie moge nawet wziac a jak juz to z wieeeeelkim bolem...mialam cos takiego jak dojrzewalam ale potem jakos sie uspokoilo i znow...no ale teraz to chyba juz nie dojrzewam :-D:-D:szok::baffled::baffled:

musze z tym do lekarza bo mi wykreca lapy i w kolanach to samo(biodra,lokcie-wszystkie stawy) a do tego kregoslup...hmmm,nie wiem.
ide polozyc maluszka bo trze oczka i wpadne zaraz znow do was :tak::tak:
ide sobie kawuse zrobic...ktoras sie pisze na kawke??
Bardzo zapraszam:tak::tak: mam i ciacho

reklama
Agnieszka ja sie pisze na kawe i ciacho:-) Bo własnie nie mam w domu nic słodkiego i kaszke małej wyjadam:-D
Yyyyyyyyyyyyyyyy:szok: wiem ! Mam nutelle!:-D Hurrra!! Zaraz jej nie bedzie!

hehe...ja tez mam takie rozne kremy do buleczek!! nawet o smaku raffaello..mniam
ale niestety to nie dla mnie bo sie odchudzam :tak::tak:
a dan kupil prawie 40 czekolad Milka o roznych smakach bo jak siostra przyjedzie to ona je uwielbia :-D:-D moge ci jedna podrzucic a ty w locie lap :-D:-D:-D:happy2::happy2::blink:

A to dla WAS!!!!!!

Załączniki

• vcxbg.jpg
    vcxbg.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 36
i JAK tam ANULA ,czekolada doleciała!!!???
Pewnie mrożona heheehe!!:-D:-D:-D;-)

O tak nutella to jest to co JUstysia uwielbia,tylko jak pomyśle jaka to bomba to boższe wybacz!!!:szok::szok::blink:

Ja tez w życiu nie robiłam tego no ,jak mu tam szpinaku ,z głowy mi wyleciało jak on sie zwie!
Jak widze ten mrożony to normalnie nóż mi sie w kieszeni otwiera .
Z checia bym sprobowała świerzego ,ale na takowy jeszcze nie trafiłam!!:-(:-(:-(

Przeszliśmy sie kawałek ,KAROL Musiał drogi posypać swoim tratorem .
Bo oczywiście drogowcy zaskoczeni hehee:-D:-D.
No a teraz musi wziasc kąpiel , bo jest brudny:-p:cool:!!

reklama
Aniu szpinak fajnie smakuje czymś zabielony... możesz dodać mleka, ale wtedy troszke trzeba go odparować, żeby się nie rozpłynął po talerzu, albo śmietany :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry