justysia85
Fanka BB :)
Cholera!! teraz sie bawilam z malym i podnioslam go do gory a sama lezalam i ... zerzygal mi sie prosto na twarz!! ochyda ...
AGA dobrze ,że otwartych ust nie miałaś!!!

;-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Cholera!! teraz sie bawilam z malym i podnioslam go do gory a sama lezalam i ... zerzygal mi sie prosto na twarz!! ochyda ...

;-)

Tyle że do buzi nie trafił
Za to obśliniona byłam często. Mały lubi swoją buzie tulić do mojej buzi.. tyle że zawsze ma ją otwartą 
Bo Kacper lezy na kołderce i drze się niemiłosiernie...Pewnie sąsiedzi zastanawiają sie co my z nim wyprawiamy :-) W sumie to bardziej piszczenie przypomina.. ale bardzo głośne 
No kurde wlasnie mialam!! teraz jak juz zeby wyszorowalam to zjadlam 4 kostki czekolady...zeby nie myslec o tym smaku
a to juz nie pierwszy raz tak sie stalo!! I glupia mama nic sie nie nauczy ze po jedzeniu tak sie z dzidzia nie bawi...rzadnych samolotow !!
,wszedzie czuje te
n kwas.
zwracaja uwagi na to np. moja była sasiadka.Uuuuuuuuuuuuuuu..... to nie zazdroszcze !!
Ja też miałam taką niespodzianke!!
Julek dziś cały dzien ulewa ,naje sie i zaraz chce siedziec.
JUz tyle razy go przebierałam,wszedzie czuje te
n kwas.
Jakaś wrażliwa sie zrobiłam na zapachy.
Nie lubie jak diecko śmierdzi,niestety niektórym mamyzwracaja uwagi na to np. moja była sasiadka.
Ta mała całymi dniami ulana była ,a niby taka porzadna!!
Musze go przyzwyczaic bo jak mężul bedzie chodził do pracy na 12 lub 18 to na pewno mi nie pomoże 
Jakaś wrażliwa sie zrobiłam na zapachy.