• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

Patra Moja Mała też się nauczyła dosłownie wydzierac, krzyczec, piszczec- jak kto woli. I po co to właściwie??? Takie małe a tak pyszczek drze :-D:-D:-D

adddaaa życzę zdrówka zdrówka zdrówka i jeszcze raz zdrówka. Żal Małego, że musi to przechodzic :-(:-( Oby jak najszybciej było dobrze

reklama
Maly juz wykapany a teraz skonczyl wcinac kaszke na noc...teraz popija troszke soczkiem(sam trzyma ladnie butelke) i do spania :tak::tak::tak::tak: za chwilke bede miala czas zeby z wami chwile posiedziec bo dalej sama-dan pracuje do 12 w nocy:szok::szok::szok::szok::szok:

Jonathan juz spi i zasnal bez placzu:-):-):-) byl juz padniety bo obudzil sie ok 16 i juz o 18 byl zmeczony,ale przetrzymalam go godzinke dluzej i teraz juz spi sobie smacznie(mam nadzieje-do rana)

a ja czekam na was z lampka winka:-):-):tak::tak:

No Kacper tez juz słodko śpi :-) Dzisiaj nawet nie było płaczu jak na butle musiał czekać.. Troszke sie buntował gdy zjadł bo tradycyjnie miał mało :dry: No ale 220ml kaszki to chyba ok jak dla niego :confused: Zresztą dałabym mu 300ml to i tak by wrzeszczał że ma mało. Tak więc pogłaskałam go kilka razy po buźce i usnął :tak:
Więc podobnie jak Aga cZekam na was , ale z herbatką a nie winem :-D

Agnieszka, ale masz fajnie,że Twój Maluszek się do spania szykuje, mój narazie nawet drugiej drzemki jeszcze nie miał, spał tylko raz godzinkę. U nas tradycyjnie spanko ok 23 :-( Ale za to śpimy do 11 w południe z małą pobudka na picie o 8 rano

U nas w całym domu śmierdzi,okna pootwierane i zimno, buuuuu
Adaa biedny Kacperek, mam nadzieje że szybko się uda wyleczyć to zapalenie, ja kiedys miałąm i wyłam z bolu, a co dopiero taki maluszek,
Beacia podziwiam CIę za tą dietę naprawdę, no i za zazdroszczę tych kg, mi jeszcze ok 3 zostało, ale chciałabym heszcze 7 schudnąć , tak żeby mieć 57kg
Agnieszko Tobie tez zazdroszczę, Ty tez na jakiejs dietce byłaś, jestes? A co do brzucha, to myslę że tylko mogą pomóc ćwiczenia,żeby go ujędrnić jakoś, ja też mam taki flaczek

w ogóle to mam ochotę na słodkie, a do weekendu jeszcze całę4 długie dni, bo słodkie jem tylko w sobote i nidziele

Patra sprawdz to, popros o skierowanie,ten mój lekarz naprawde ma łeb na karku, wszystko karzę, sprawdzić, żeby nie było żadnych wątpliwosci. kacper o dziwo rzadko się za ucho ciagnał, tylko czesto wlasnie chorował, w nocy niespokojny, dopiero jak go otulam kocem w taki kokon na to kordełka to jakoś tam śpi, a takie nie wyleczone zapalenie ucha moze nawet do ogłuchnac może,

maylah a czym to Ci tak w domu śmierdzi? :-D:-D:-D:-D:-D

Ada w piątek mamy kontrole wiec na pewno o skierowanie poprosze. Dzięki za radę!

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry