justysia85
Fanka BB :)
My tez frid nie używamy ani gruszek. tylko podrażniają sluzówke i jest jeszcze gorzej.
A dziecko mi odkurza pokuj!!
Ciekawe kiedy mu sie znudzi!!

A dziecko mi odkurza pokuj!!

Ciekawe kiedy mu sie znudzi!!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

:-)

Dziś wypróbuję. Dobrze, że włączyłam czajnik i sprawdziłam jak to działa bo już miałam pisać, że włącznik plastrem trzeba potraktowac, ale jak otwarta pokrywa to paruje i nie wyłącza się;-)
ehh, chętnie bym z Wami "pogadała", a tu zanim doczytam co naskrobałyście, to czas mi się kończy:-( I nie nadążam z pisaniem....
Ja bym chyba się nie odważyła jechać na narty w ciąży. Rok temu, to się nawet bałam na łyżwach jeździć, żeby maleństwu nic się nie stało. Współczuję tego gipsu

Życzymy szerokiej drogi!Willsonka zdrówka dla Małgosi.
Dmuchawcu dzięki za przepis na domowy nawilżacz.Dziś wypróbuję. Dobrze, że włączyłam czajnik i sprawdziłam jak to działa bo już miałam pisać, że włącznik plastrem trzeba potraktowac, ale jak otwarta pokrywa to paruje i nie wyłącza się;-)
A tak w ogóle to witam. Właśnie przygotowuję listę co zabrać jutro na wyjazd na kilka dni. Trzymajcie kciuki aby drogi były w miarę, bo pierwszy raz jade z Karoliną sama w podróż 300km. Ale zawsze ten pierwszy raz musi być;-)
Zmykam popakowac trochę rzeczy i w tym czasie ponawilżam powietrze w pokoju. Na pewno będzie się nam obu lepiej oddychało:-)