dmuchawiec
lipcóweczka'09,
teraz lecę zrobić sbie kolejną kawkę, może ktoś ma ochotę??
Ja! Ja! Wybierz mnie! Mnie wybierz! Mnie! 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
teraz lecę zrobić sbie kolejną kawkę, może ktoś ma ochotę??

, wczoraj probowałam odpisać, ale nadrabiałam was i zasnęłam. Najpierw napiszę co u nas:

dzisiaj urodzinki obchodzi maylaszek, czyż nie?
kochany maylaszku zyczymy ci samych przespanych nocy, łatwych i mniej czasochłonnych tłumaczeń, cudownych i dłuuugich podrózy po francji, zawsze kochajacego męża, zawsze grzecznego i zdrowego filipka,nowego, duzego domku, slicznej, rumianej córeczki i tego bys sie nie zmieniała, ale zawsze miała takie dobre, wrazliwe sreduszko!!! Buziaki i uściski!
a to kwiatuszek dla cioci madzi od zosi :-d:
Duzo zdrowka przede wszystkim dla Ciebie i calej twojej rodzinki, duzo milosci, spokojnych nocek, i zeby sie Twoje wszystkie marzonka spelnily 

Bo on 700 km potrafi przespac :-)
bo ona wczoraj nic nie chciała jeść poza cycem, a ta lekarka mówi, tak, tak dziecko wie, co najlepsze. I w chorobie pierś bezcenna. Co za ci....
Szkoda tylko, że tydzień temu chciał bym odstawiła pierś. Postanowiliśmy, że bedziemy chodzić do innej lekarki.
wyrka mam rozłożone ,zreszta jak zwykle, bo zanim sie zbiore to bedzie jedynasta!:-)
bez brzdącow.
lubie jak ktoś mi siedzi z dziecmi , bo ja wychodze z założenia ,że moja mama też musiała siedzieć z nami , bo jej nikt nie pilnował.
co bedzie jak KAROL bedzie do przedszkola szedł!

?

;-)
Od rana jest strasznie marudny, słychać tylko yyyyyyyyyyyyyyy i yyyyyyyyyyyy....Jejku jakie to jest denerwujące

Wiem że to może oznaczać problemy z wątrobą...
Od bezpłodności zaczynając , na zostaniu inwalidką kończąc
I jest tak zestresowana że masakra. A ze szpitala puścić jej nie chcą. A ordynator z decyzją lekarza prowadzącego się nie liczy
Normalnie masakra 
Lekarza już wybrałaś?