Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Cały czas pyta "a dlaczego". Mnie już głowa boli od pytań, a tu dopiero dzień się zaczął... 
Może porozmawiaj ze swoim mężem, niech troszkę Cię odciąży. Może weźmie małego na spacerek.... No, bo Ty teraz to całkiem uziemiona jesteś
Nie martw się, gips niedługo Ci ściągną, przyjdzie wiosna, częściej będziesz wychodzić z Jasiem na dwór i będzie lepiej! 

Zosia zasnęła o 22ej, wstała o 3.30 na herbatke i potem spała do 6.30. Takze jestem dzis wypoczeta, zwarta i gotowa:-).Siadłam przed komputerem z zamirem dłuuuuuuuuuuugiegi i namietnego odpisywania na Wasze posty, a tu zaledwie kilka od wczoraj:-(
Pewnie czujesz sie spokojniej. Ja odkad daje Zosi 3 posiłki inne niz moje mleczko, tez mam regularniejsze cykle.
wiec masz prawo miec takie nastroje. Ale pomysl, ze one tez w duzej mierze zaleza od Ciebie samej i wcale Ci nie pomagaja, a tylko psuja radosc z ciazy i Jasia
. Zmien to, co mozesz zmienic, a to, czego nie, po prostu trzeba zaakceptowac i juz. Trzymaj sie cieplutko.

co chwilkę przerywając i bawiąc się z małą

Adudz no nie mam szans narazie nigdzie iść bo mój gips mi przeszkadza...ale dzisiaj jade na urodziny do dziadka a Jaś zostaje z moją mamą więc mam okazje odpocząc 3h
dobre i to ...

i będziesz mogła to nadrobić,:-):-)
: