• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

reklama
U mnie stoi cała ale jeszcze mnie nie skusiła........... i mam nadzieje ze nie ulegnę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziewczyny a moze wiecie co sie dzieje z Kamilka ta która miała miec operacje na splot barkowych...???

Ostatnia edycja:
(błagam niech jej tak zostanie bo co pochwale za coś to jej się odwidzi i koniec)

:-D Ja tez tak mam.
Moje dzicko jest wrecz niemozliwe dzis. Od soboty spała z nami bo chciałam kontrolowac ta jej goraczke, no i teraz mam!:wściekła/y:W swoim łózeczku drze sie niemiłosiernie..poza tym chce byc non stop przy cycu, sama nie posiedzi nawet 10 minut, zaraz marudzi, udaje, ze kaszle (!) , jakby chcaiła powiedziec: mamo, zobacz, nadal jestem chora! Dlaczego zachowujesz sie, jakbym wyzdrowiała- ja tu kaszle!:-D Dodam, ze goraczki dzis nie ma wcale, wstała wesolutka jak skowronek.

Zurek sie juz gotuje, takze zapraszamy:tak:

:-):-DWróciłam z zakupów :-)
Tak więc Aniu niestety nie wpadne na żurek bo dzisiaj robie placek po węgiersku :szok: ciekawe jak mi wyjdzie :-)
Ale dostałam na rocznice garnki i patelnie i mam zamiar je wykorzystać :-D
Zrobiłam sobie dokładnie plan tygodniowych obiadków i tylko to kupiłam więc od dzisiaj zaczynam gotować ;-)
W razie jak bym się nie pojawiła na bb przez cały dzień tzn że potrułam i siebie i męża :laugh2::laugh2::laugh2::-D

Aniu to mój Jasiek też tak miał .. Jakiś tydzien :-( ale to po urlopie mojego M ... Rozpieścił go i poszedł do pracy :-D więc ja miałam przerąbane... Ale tydzień i już jest minimalnie lepiej :-) Ja mierze temp. zawsze w pupie i odejmuje 0,5 ;-) Aaaa i Jasiek przed chwilą usnął sam bez niczego :-):-) mam nadzieje że to nie jest cisza przed burzą :tak:

Beatko to podrzuc mi tą nutelle ja póki co moge :-D (tak sobie to tłumacze). Dopiero ok. lipca będe stosować metody odchudzania i wogole :-D

Patra no właśnie widziałam że duuużo znajomych wspólnych. Czekam na ładniejsza pogode i umawiamy się na kawe :-):-)

Vercik jak się czujesz z tym że wracasz do Polski ? Cieszysz się? :-)

Aaaa i jutro ide na kontrole do chirurga i mam nadzieje że gips mi zdejmną :-D
Tydzień starczy :-D

Lece Kochane bo musze posprzątac i wogole. Taaaaaaaaaaki syf a mąż krzyczy aaaa bo się pogodziliśmy :-) dostałam róże :zawstydzona/y:
Wogole to jesteście super Kobietki i kurcze ledwo wrócilam a już forum :-) Zwariować można. To się nazywa uzależnienie :-) Ale korzystam póki moge bo od czerwca to ja będe miałą bardzo mało czasu.
Aaaa i potem napisze Wam o złobku dla Jasia :-) teraz uciekam.

Buziaki dla naszych i Waszych Szkrabów :-D:-D

Alusia- wiem, że może to nie najzdrowsze,ale on spedza w chodziku tylko troche czasu. Jak juz mam ręce do ziemi a on nie chce jeździc w wózku, wtedy ratujemy się chodzikiem. Starszka najpierw zaczął raczkowac a poźniej dreptac w chpdaku ale Arturek raczej raczkowac nie będzie. Każde położenie na brzuchu konczy sie wrzaskiem. A co do nocnika. Ja go kupiłam żeby sie oswoił z jego widokiem,ale jak się uda i zrobi kupke, to swietnie. Nic na siłe.Mysle jednak, że zbyt póxno jak się zaczyna sadzać, to może byc trudniej, teraz on jeszcze nie kojarzy, więc dla niego to kolejna zabawa. A siedzi już sam od dośc dawna.

Justysia- no więc może gdybys nie wiedziała, że jestes w ciązy to byś pomyślała ,że to okres. Tak czasami bywa. Kobieta póxniej zdziwiona dowiaduje sie, że jest już w 3 czy 4 miesiącu.

Cześć Dziewczyny
Z obiadu nici bo musieliśmy jechac do lekarza z Jasiem ... :(
Mamy podejrzenie że to AZS :(((( jestem załamana no ale musze dbać o mojego malucha ... ;)
Teraz idziemy się jeszcze godzinke bawić potem kąpiel i spanko więc odezwe się ok.20 mam nadzieje że też będziecie :D:)

reklama
Hej! właśnie wróciłam z miasta... byłam wreszcie na poszukiwaniach firanek z moją mamą i... d*** :wściekła/y: nic nie znalazłam :no: nie ma nigdzie zielonej organtyny w hafcik :no::no::no: nie mówię już żeby ten hafcik był ladny. Po prostu nie ma ŻADNEJ!!!
Będę dalej szukać... moja mama już wie o co mi chodzi, więc jak będzie szukać dla siebie firanek to będzie patrzeć też dla mnie.
Już wiem że ta biała/ecru część będzie gładka, a ta zielona we wzorek, bo obydwu we wzorek to ja nie znajdę :no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry