dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Beatko gdzie mierzysz ta temperature? Normalna temperatura u 6 miesiecznego malucha moierzona w pupce wynosi 37,6
, w buzi 37,0, pod pacha 36,3.
, w buzi 37,0, pod pacha 36,3.Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
, w buzi 37,0, pod pacha 36,3.
Będzie lepiej, bo wydzielinka będzie rzadsza i łatwiej będzie spływać. Mi lekarz przepisał na takie cuś Mukofluid (chyba tak to sie nazywało) do psikania do noska... tylko neiw iem czy nei dla starszego dziecka. To lek chyba na recepte.
Wiesz, chciałam Cie pocieszyc...;-) Ale moze faktycznie dla spokojnosci idz do lekarza? Buziak!

W ogóle mamy kilku wspólnych znajomych ale to dzięki ZSB-I 
Musi tylko albo lezeć albo prawie leżeć bo z przechylaniem kubka jeszcze mały problem
A jak widzi kubek to od razu raczki wyciąga i on chce sam i koniec 

i jak niby mam być szczupła
a teraz kładę do łóżeczka i poprostu zasypia (błagam niech jej tak zostanie bo co pochwale za coś to jej się odwidzi i koniec)