Witam dziewczynki:-)
wczoraj normalny dzień w pracy, wróciłam o 16, ale się stęskniłam za małą, a nie było mnie tylko 6 godzin, pełen etat nie dla mnie

Niania nie mogła uśpić Tosi w południe, czyli wtedy kiedy najdłużej śpi... Efekt był taki ,że jak wróciłam to na początku się cieszyła i śmiała a potem zaczęła płakać taka była zmączona. no i przytuliła się do cyca i zasnęła o 17 i spała do 2 w nocy- jedzonko, potem o 5 jedzonko no i o 7 była już wyspana

Wczoraj was nadrabiałam a teraz nie wiem już co mam pisać...
Dużo chorowitków na forum Dmuchawiec i Alusia widzę, że was dopadła trzydniówka, trzymajcie się kochane
Alusia ja kupiłam małej kubek niekapek z nuby i nawet trochę z niego pije

A poza tym kupiłam gryzak do podawania pokarmów i jest rewelacyjny- daję jej ciasteczko albo jabłko albo bananka i wiem ze się nie zakrztusi a mała ma taką frajdę z jedzeniem

a* GRYZAK do PODAWANIA POKARMU # NUBY # gryzaczek (904558434) - Aukcje internetowe Allegro
Daisy ale sprytna dziewczynka z twojej Adulki,:-):-):-) moja niestety nadal nie chce się obracać na brzuch i jeszcze stabilnie nie siedzi, więc czekamy nadal na takie atrakcje
Ewa a jak nauczyć takiego maluszka picia ze słomki?
Justysia trzymaj się kochana, idż wreszcie do tego lekarza, powiedz że jesteś w ciąży i krwawisz nie mogą odmówić ci wizyty. Mam nadzieję że u maluszka wszystko w porządku, trzymamy z Tosią kciuki za Ciebie i dzidzię. Buziak ogromny