Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
) samolot ktorym leciała babcia z prababcią do Tajlandii
no i potem mu powiedziałam, że może sie pobawić jeszcze chwile w łóżku swoim krokodylem, a później pójść spać... no i chyba zasnął, bo nic nie słychać 
mąż wrócił z pracy... znowu go kamień dręczy więc dzieci wykąpałam sama... ehhh...
no, a że młody się do chodzenia jeszcze nie rwie (ledwo siedzi i nie myśli o wstawaniu) to nawet nie szukałam tych kółek żeby zobaczyc czy da sobie radę...
U mnie też masakra. Mały jęczał od rana do wieczora.... W nocy też nie umiał spać, a teraz też co chwilę się budzi więc noc pewnie znowu będzie ciężka
A ja jutro do pracy
Tak jak u Was rozgląda się przy jedzeniu. Dzisiaj przy obiedzie to już miałam dosyć. Zjadł chyba z 30 ml, bo ja już nie dałam rady dalej go karmić. Dopiero jak bardziej zgłodniał, to zjadł resztę. 

Mam nadzieję... Najlepsze jest jak ja go karmię, a on wklepuje w oczy, czoło i inne części twarzy zupkę, którą je
Marchewka jest normalnie wszędzie! Pomijam fakt, że jak próbuję wsadzić mu do buzi łyżkę, to nogami w nią celuje
I połowę wylewamy na leżaczek. Ten leżaczek to wygląda jakby miał z 10 lat i w dodatku jakby nie był prany ani razu. A piorę go przynajmniej raz w tygodniu.

i trzeba było robić szybko żarrło
.
.
chorować w tym kraju.
?.
.
.

To nie pierwszy raz ten wentylator sie psuje i był juz reanimowany.

Jakaś zła się zrobiłam ...
Ja się tylko denerwuje a on się śmieje ... I co tu zrobić?
Dzisiaj pół nocy nie mogłam zasnąć i teraz znowu to samo ... Zwariuje 

To jest istny dupek i egoista.
Zaraz go obudze i wychodze do mamy ... A Jasia zostawiam z nim ... Ja dzisiaj MUSZE odpocząć ... ;-)
Gratulacje dla Jasia! Teraz bedzie juz tylko lepiej, jesli bedziesz konsekwentna!
Zosia znów jest soba - wesolutka, usmiechnieta od uszka do uszka:-)