Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja dzis Filipowi zrobiłam kaszkę bobovity mleczno ryzową , mam nadzieje ze skaza nie powróci, jak myslicie kiedy moze ewentualnie cos mu wyjsc,
lekarka powiedziała,że on nie wyglada na skazowe dziecko juz
A nie pochwaliłam sie, Filip zrzygał mi sie dzis nutramigenem do nosa
myslałam ze odjade
Adulka , posłuchaj jak ciotka śpiewa < Aaaaaa, kotki dwa....
Maylah...ona zanosi się śmiechem jak słyszy te pioseneczkę;-)...nie wiem czy tylko przez moje wykonanie czy jak
Myślę,że rano juz coś będzie widac jakby co...u nas też Bartek był ciągle skazowym chłopakiem...wg lekarzy..ale jak widzieli wyniki testów to dziwnie milkli
no a nas ,albo mówili,ze skaza, potem ze tradzik, potem znowu skaza, ehhh oszalec mozna, mam nadzieje,ze nic mu nie wyjdzie, to bedziemy dalej probowac
A Adulka moze fantazje ciocia Ci pospiewa, co?:-);-)
Vercik a Ty gdzie? Mam nadzieje ze Cie nie wywiało
Jak tam WInko, udalo sie wam wykrasc? Bo Justi chyba nam sie spiła, tak zniknęła nagle;-)
Już ja przejrzałam ten wasz chytry plan. Justysia już odpadła, teraz mnie chcecie się pozbyć dając przyzwolenie na picie. Nic z tego, nie ze mną te numery PPP Nie dam się tak łatwo spławić )