reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

reklama
Wiem wiem że mnie post nie obowiązuje ale ... ;-) Jem normalnie praktycznie tylko nic mięsnego ... Ale w nocy dopadne tego frnkfuterka napewno ;-)

Ada a te nasze dzieci to sie umówiły bo moj Jaś dzisiaj też mial bardzo kiepską noc ... :-(

Dziewczyny mi do wagi sprzed ciązy brakuje jakies 12kg ... :-( więc mnie nie załamujcie ..

Patra spotkalas siew juz z ta nasza Alusia? bo jej sie te leciutkie klapsy naleza :tak::-D

Alusia ty jestes w CIAZY dziewczyno wiec ciebie nie dotyczy waga sprzed, dopiero w przyszlym roku o tej porze sie mozesz zalic ile masz na plus zrozumiano kochana? :tak:

BeataZ ja bym tez dzisiaj zjadla wszystko co stanie na mojej drodze, z tym ze ja mam nadzieje ze nie przytyje :laugh2: Tak tak nadzieja matka glupich... Chyba po ciazy zaczlam odczuwac PMS, bo w zeszlym miesiacu tez tak mialam :wściekła/y::zawstydzona/y:

Ufff..., GUSTLIKU nie mogłaś mnie wcześniej z tej szafy wypuscić!!:angry:;-)

Sorki ,ale mi internet za strajkował,niby działał ale nie działał:angry:.

Tomek stwierdził ,że wczoraj się upilam bo się śmiałąm,ale on chyba zle widział .Wszystko ok. było ze mną ,to raczej on bo kieliszek pobił ,taki rozrzutny.
Karola przenosił z naszego wyrka do niego zachaczył o kabel od kąpa i bach.....po kielichu i na dodatek musiałam sie podzielić resztą drinka.:angry::angry:;-)

a jak już zasnełam to KAROL sie obudził i koncert odstawiał gdzie jego auto:angry:,myślałam ,że juz mu przyrżne i o tego małego obudził i ten też płakał nic tylko....
No a rano wstałam i jak bomba łaziłam,ale przeszło.
Choć już myslałam ,że blok wybuchnie.
Tomek chcodzi do garażu rano jak ma na 2 zmiane i robi te nieszczesne klocki ,żeby chociaż raz poszedł po drodze i kupił coś na śniadanie to nieee!!!:angry:
Bo mówi ,że on nie lubi po sklepach chodzić,kiedyś jesć do pracy mu nie zrobie to na drugi raz pujdzie.
No żeby chociaż raz ,.....ale NIE....:crazy:

Jula śpi teraz ,spacer zaliczony ,ale nie długo bo zimno mi było.
Dziś musiałam gondole już na bok położyć ,bo jezdził w niej na pól siedząco.

Posprzatałam ,poprasowałam i nawet firanke powiesiłam ,która miała w sobote zawisnąć.

Ja też mam ochote na HABAS ,jak zwykle w post.
Z KArolem pożarliśmy makrele ,a dla męża coś wymyśle np. kanapeczki z twarożkiem:-p.

Zaraz spadam do KOŚCIOŁA sie posypac popiołem,ale mi sie nie chce:-p:no::wściekła/y:.

ALLA bedzie dobrze,jedz może do innej miejscowości.
Mojej szwagierki dziwczynki też bardzo mało sie ruszały,pamietam jak sie żaliła.
A dlaczego badań nie robią CI??Miałaś jakieś wogóle robione??

ANIU GRATULLUJEMY KŁUJKA:-).

Annie22 do Patry jade w piątek :tak: ale obiecała że nie będzie mnie bić ... ;-)

Justysia na początku marca kupuje Twoje klocki nie wiem czy pamiętasz ;-) a co do ruchów małej to zjadłam czekolade (całą :szok:) to mała wreszcie szanownie mnie skopała ;-) więc dziękuje dziewczyny za wszystkie rady :tak:

Dzisiaj ide spać równo z Jasiem ...:tak: Więć wieczorem nie piszcie za dużo ;-) albo piszcie ... Lubie Was rano czytać :-D

Justynko dobrze że Cię Gusti wypuściła z tej szafy , a no i faktycznie miałaś dziś dzień:no::szok:

Alusia , chyba mała lubi słodycze, dobrze z e się ruszyła:tak:;-)

Heloł dziewczynki :)
U nas dzień minął bardzo szybko. Pojechałam dzisiaj do hurtowni dziecięcej po pilota TVzabawkę, bo maly nie chce się odczepic od prawdziwego :) A przy okazji kupiłam Młodemu kilka drobiazgów.... Ech nie mogę w takie miejsca chadzać bo bym wszystko wykupiła :)
Ewcia KPiR nie jest taka straszna, prowadziłam mężowi księgowość przez jakiś czas, ale jak zaszłam w ciąże to przekazaliśmy dokumenty księgowej, przynajmniej się nie stresuję że gdzieś się pomylę :)
Dmuchawcu gratulujemy ząbka, oby kolejne wydostały się bez bólu. A doszłaś już co może być przyczyną wymiotów Zosi?
Alusia nie martw się na zapas i dbaj o siebie i niunię.
BeataZ nie mów nic na temat jedzenia. Ja zachowuję się jak odkurzacz ostatnio. A słodkości to mogłabym kg jeść :(
adaaa bidulko a Wy nadal walczycie. Dużo zdrówka Kacperkowi życzę!
justys kości Cię nie bolą od spania w ciasnej szafie??
maylah jak synuś? Mam nadzieję ze objawów skazy jak nie było tak nie ma?

Cześć Dziewuszki,
Mnie nikt w szafie niestety nie zamknął... Więc jestem.
Mam kiepski humor. Niby dzisiaj wolne, a na nic nie mam czasu. Chciałam iść do kościoła, to nie wyrobiłam. Miałam iść z małym, ale się rozchorował.
Wczoraj wieczorem dostał gorączki, ale po nurofenie mu przeszło. A od rana znowu gorączka- ok. 39 stopni i nurofen tylko lekko ją zbija. Biedny cały czas jęczy. Byliśmy u lekarki, to okazało się, że osłuchowo wszystko ok. Ale gardło bardzo czerwone i ta gorączka podejrzana. Więc jeśli w piątek małego wysypie, to będzie znaczyło, że to trzydniówka. A jeśli w piątek dalej będzie gorączka, to mam wykupić antybiotyk:-( A Mateusz zrobił godzinę temu kupę... jakaś inna była. Tak jakby biegunka, ale nie aż taka tragiczna.
Ada- przepraszam za pytanie, ale Ty jesteś zorientowana. Jak Kasperek miał biegunkę, to jak to mniej więcej wyglądało? Często robił kupę? Jakoś inaczej ta kupa wyglądała, czy był śluz czy coś w tym stylu?
Mały nie chce jeść stałych pokarmów. I myślałam, że to gardełko go boli... Ale jak dałam mu biszkopcika, to ugryzł jedynkami i zaczął przeraźliwie płakać:szok::szok: Także już sama nie wiem co mu jest. Trochę choroba, trochę chyba zęby. Wszystko naraz...

Daisy- wybacz mi, że dopiero teraz STO LAT!!!! Zdrówka, Miłości i Radości!!!!
Wczoraj wpadłam na chwilę i miała złożyć życzonka wieczorem, a potem już czasu brakło...

Alusia- trzymam kciuki, żeby było ok. Nie zamartwiaj się. Ewelinka może odczuwa jakieś zmiany ciśnienia czy coś takiego. Ja pamiętam, że Mati miał takie dni, że w ogóle się nie ruszał. A po paru dniach szalał. Ale najlepiej zawsze iść do lekarza, tym bardziej że te skurcze czułaś. Do piątku niedaleko. Chyba że uda Ci się wcześniej.

Annie, BeatkaZ- ja też mogłabym zjeść konia z kopytami:szok: Ciągle chodzą głodna. Dzisiaj post, a ja chodzę non stop i szukam czegoś:eek:

Aniu- gratulujemy ząbka! U nas też po dziąsełkach nie było widać...

Justyś- nie denerwuj się. Jakaś taka ostatnio zdołowana jesteś:-( Główka do góry! Będzie lepiej.

Pamiętacie jak pisałyśmy o paczkach z różnych firm? Jedna była ze słoiczkiem z Gerbera. I tam był taki kupon, który trzeba było wysłać i razem z tym 10 etykiet ze słoiczków. Ja wysłałam i dzisiaj dostaliśmy ten telefon zabawkę z Chicco:-D Już jest oczywiście cały obśliniony:-p

ehh, moje maleństwo śpi, ale pewnie zaraz się obudzi. Cały czas ma gorączkę:-(

reklama
tralalala wiem, że KPiR to nic, bo prowadzimy ją już 3 rok :tak:

Przeczytałam coscie popisały :tak: a teraz zabieramy się za kolacyjkę... jeszcze tylko Tomcio zaśpiew o Dorotce :-D [video=youtube;tyTN0Aw7BgE]http://www.youtube.com/watch?v=tyTN0Aw7BgE[/video]

Do góry