reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

Alusia rozwód to nic strasznego, ja swój przeżyłam i na nowo ułożyłam sobie życie i jestem szczęśliwa. Więc nie załamuj się, bo to nie koniec świata, choć na początku tak się może wydawać...

reklama
Tralala jesteśmy 2 lata nie całe ... a rok po ślubie :no::no::no::no:
Poczekam do piątku ale jak ? A może mam dzisiaj powiedzieć że wiem ? :no:
Powiedzieć teściowi o wszystkim?
A co mama ... że to moja decyzja i mam zrobić co chcesz :no::no: ale ja do domu nie wroce ... :no::no:
Musze znaleść mieszkanie ale czy bedzie mnie stać przy dwojce maluchów? :no::no: Mam serdecznie dośc i nie wiem co mam zrobić .. chce mi się plakac i kjrzycze ... on wraca za 3 h do domu :wściekła/y:

maylah ta historia o ojcu co bił........ straszna :no::no::no::no::no:
Testuje właśnie princesse carmel love, ale wcale u mnie to tak nie wygląda jak w reklamie, nic mi się nie rozpływa :eek::eek:

Alusia Może powiedz teściowi o tym w piątek, albo zabierz go ze sobą na spotkanie, niech sam zobaczy jaki synalek mądry i co wyprawia za plecami

Ostatnia edycja:
Alusia ja na twoim miejscu nic by mu nie mowila, bo sie z nia nie spotka...uwazam, ze tej lasce tezmoglac nie pisac, ze wiesz o niej bo raczej sie teraz tez z nim nie spotka, no cyba ze laska nie ma sumienia i ma w dupie wszystko...

Jezeli mozesz to zloz dokumenty do urzedy miasta o mieskzanie bo rpzyznaja teraz nowe..no i w Mopsie mozesz dostac wyzszy zasilek jako ze jestes sama, a jesli (o ile) sie rozwiedziecie to zaloz sprawe o orzeczeniu jego winy, wtedy alimety beda wyzsze i dasz rade..:tak:

Nie daj sobie zmarnowac zycia. Skoro on nie patrzy na Ciebie a tym bardziej na dzieci to go udup..skoro tylko jakies obce laski ma w glowie...

KAmlotka a moze masz chlodna herbatke i dlatego :p

Jutro będe miała samochod od rana to pojade do Urzędu popytac jak to wygląda ... :no: tylko jak sobie poradze z dwojka maluchów ? :no::no:

Kamlotka tak chyba zrobie że go zabiore ze sobą ... :no: niech patrzy i widzi ... :no:

Jak mam go traktowac jak wroci ? Co ja mam zrobić? Ja jestem miękka psychicznie boje się że wróci z pracy a ja będe sie do niego przytulać potem zrobie mu afere i dostane wpier*** i tyle z tego bede miala :no::no::no::no:

Właśnie zaparzyłam, wafelek zrobił się gumowaty i to wszysto, no nie wiem może stary był :-D:-D:-D Ale to nic, dałam szansę drugiemu:-D, tylko ciiii bo miał byc dla męża :-D:-D

Alusia postaraj się zachowywac normalnie, a od przytulania jakoś się wywiń bo pewnie nie masz na to ochoty teraz, ja na pewno bym kogoś zabrała żeby miec świadka chociaż bo potem może będzie wariatkę z Ciebie robic. Może faktycznie niepotrzebnie mówiłaś tej dziewczynie o tym, ale jakby zechciała ci pomóc..... to ok

Ostatnia edycja:
reklama
Sluchaj badz twarda, ja bylma w tej samej sytuacji..
Tylko, ze go nie sledzilam a zrobilam print screeny i mu pokazalam, zeby ie bylo...tylko ze u nas inna sparwa bo my nie jestesmy malzenstwem jeszcze, ale to nie zmienia faktu, ze bylam juz w ciazy..

A on cie bije..skoro piszesz ze dosaniesz wpie.......

Do góry