reklama

Lipiec 2009

reklama
Witam , ale tu dziwnie, mam nadzieje,że to kwestia przyzwyczajenia!
A teraz się pochwalę , moje królestwo już gotowe hura:-)!
Na razie, jeszcze jest troszkę bałaganu ,ale ogólnie da się już normalnie funkcjonować! Nawet Maks zadowolony , bo teraz nie przeszkód do poruszania!

Wszystkim malutkim solenizantom wszystkiego dobrego!
Alusiu , myślę ,że dobrze zrobiłaś, głowa do góry będzie dobrze!

Teraz zmykam , bo M chce kompa!
Życzę miłego dnia!

Witam sie i ja,udało sie poczytac inne watki.A teraz trzeba sie brac za obiadek i sterte prasowania,mam meza to małego przypilnuje a ja za żelazko bo niestety mój malec to juz w ogóle nie bawi sie sam i ciezko cokolwiek w domku zrobic,Wczoraj znowu była moja mama bawic małego zebym mogła troche lepiej posprzatac ale prasowanko i tak na dzis zostało.Co do odwiedzin to tez czasem wole pobyc sama,dzis naprzykład ma wpasc szwagier z rodzina,nawet nie wiem o kturej i jakos nie mam ochoty ich widziec wolałabym na spokojnie porobic cos w domku i pobyc w trójecze.A mój małż dzis mi troche cisnienie podniósł,poszłam na taras małego usypiac w cienkiej bluzce i kapciach ale mysle mały szybko zasnie to nie zdaże zmarznac,a mój mnie zamknoł od srodka i poszedł sobie drzewo rabac do kotłowni,a wkoło domu mam kałuze wiec w tych kapciach nie miałam jak przejsc na obkoło,czekam marzne a ze nie wracał to musiałam sie zamaczac zeby do domu wejsc,a jak wyskoczyłam z pretensja to on do mnie i co sie takiego stało zejc na ziemie,yyyyyyyyyyyyh szkoda słów teraz pojechał do swoich gołąbków do rodziców.Spadam bo mały sie budzi.
Aniu śliczne karteczki

No,za jakas godzinke wyjezdzamy do siebie:tak:
bedziemy jechac jakies 8 godz no i musialam do was jeszcze przed wyjazdem zajrzec:tak::tak:
Powiem ze mnie beacia pocieszyla z tym sluzem!! bede szla we wtorek do gina to wam napisze co i jak :tak::tak: mam nadzieje ze testy klamia:-D:-D:-D
to bb jakies dziwne ale fajnie wyglada-przyzwyczaimy sie:-)
no i trzymajcie kciukasy zebysmy dojechali bo pamietajac piatkowy wieczor...;-);-)

wklejam fotke Jonathana z jego KROLIKIEM CO MIAL BYC MINIATURKA i z wiskaczem juz w tym wieku :-D:-D:-D

Załączniki

• DSC05414..JPG
    DSC05414..JPG
    101,6 KB · Wyświetleń: 46
  • DSC05410..jpg
    DSC05410..jpg
    82,6 KB · Wyświetleń: 44
  • P1012_27-02-10..jpg
    P1012_27-02-10..jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 49
  • P1012[01]_27-02-10..jpg
    P1012[01]_27-02-10..jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 45
Ostatnia edycja:
Agnieszko - Joni jest super!:tak:

A co do ciąży to czasem zdarza sie, ze w tescie nie wychodzi gdy jest za małe stezenie hormonu hcg. Dlatego pytałam czy pamietasz date kiedy był ten sluz na 5cm. Policzyłybysmy ile dni mineło od ewentualnego zapłodnienia i wiedziałabys czy mozliwe jest, zeby jeszcze to stezenie było tak niskie.

wklejam fotke Jonathana z jego KROLIKIEM CO MIAL BYC MINIATURKA i z wiskaczem juz w tym wieku :-D:-D:-D

ha niezla ta miniaturka ha ha :-):-) ale mimo to slodki kroliczek :tak: tez mialam kroliczki ale duzo mniejsze

BeataZ - mmmmmmmmmm muffinki bananowe mniam chyba i ja zrobie w tygodniu bo uwielbiam je z rana do kawki :-)

vercik_86
Odp: Lipiec 2009
Wczoraj ogladalam pogode... i powiem wam, ze od srody ma byc zimno i znowu snieg:no:
o nie tylko nie snieg tylko nie to :no::no::no::no::no::no::no::no::no:

Ósmy?:szok: Szok! U nas tylko jeden póki co:tak: Zosia cycuje, a ja sie rozgladam wokoło i zastanawiam cz to moje mieszkanie?:eek: Wyglada jak po wojnie, a ja przeciez tylko karteczki robię:-p
Musze sprzatnać zanim mezuś wróci bo zawału dostanie:-D

Zrobiłam drugi wzór karteczek, ale taki niedopracowany jes jeszcze. W ybaczcie, ze tak Was tymi kartkami zameczam cały dzień, ale ja po prostu tym zyję:tak:

Orsi 8! wow! chcialabym je zobaczyc, ja juz sie niemoge doczekac pierwszego u nas:)
Dmuchawiec cudne Twoje kartki, duzo seca w nie wkladasz, tez bym chciala umiec robic takie slicznosci
my juz poobiadku, mala spi wiec ide poogladac filmy z mezem, odpoczywac po obzarstwie, potem do was zajze....

reklama
Beacia wszystkiego dobrego dla Mari:rofl2:

Jula zasnęła, a dopiero co ze spacerku wróciłyśmy. Ciekawe o której pójdzie spać:eek:

M ogląda mecz, ja mam chwilkę dla siebie.

Ania kartki są super, masz fajny sprzęt do wycinania brzegów, może i ja się zaopatrzę, tyle że ja kartek nie sprzedaję hurtowo więc nie wiem czy mi się opłaca inwestować.

Aga, mały z danielsem wymiata:-D:laugh2::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry