reklama

Lipiec 2009

reklama
Melduję sie i ja!!!!! Jestem dzisiaj padnięta, bo prasowałam chyba ze 3 godziny, plecy mi wysiadają.:( Jeszcze Młody mnie dzisiaj doprowadzał do szału, bo tak jęczał że nawet M. miał dość, a z niego niesamowicie cierpliwy człowiek. Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej. Nasz wyjazd w góry stoi pod znakiem zapytania, bo nie wiem czy Kuba wykuruje się do końca tygodnia. A poza tym chcieliśmy zabrać ze sobą rowery, ale nie przysyła nam gość z allegro bagażnika dachowego, nie ma z nim kontaktu, bo tel. wyłączony. Jak ja nie lubię takich sytuacji:(

Madzia tego pseudolekarza za ten tekst o uśpieniu-sama bym uśpiła! Kawał chama. Zdziwiony, że dziecko płacze i ciężko uspokoić, jak Filip nie rozumie co się z nim dzieje. Echh szkoda słów. Ale nie martw się na zapas, będzie ok, innej opcji nie ma.

Kamila jak terapia dzisiaj?

Ania ja też poproszę na priv cenę aniołków:)

Justyś klocki będę miała dopiero jutro, bo mój M. nie miał za bardzo czasu na odbiór dzisiaj, ale jak tylko otrzymam dam znać:)

Wilsonka ja też mam w swojej klatce prawie rówieśnika Kuby-Krzyś, jest 2 tygodnie młodszy. Mam nadzieję, że będą kumplami :)

Co do urodzinek-u mnie w rodzinie lipiec jest zasypany uroczystościami-Kuba kończy rok, są urodziny mojej siostry, jej rocznica ślubu, urodziny i imieniny mojej Mamy, rocznica ślubu moich rodziców. I to wszystko w pierwszej połowie miesiąca. Myślę, że zrobimy jedną gigantyczną imprezę połączoną z grillem i w ten sposób będziemy świętować:)

Ostatnia edycja:
tralalala1 Wizyta dzisiaj ok, wszystko i tak kręci się wokół teściowej, brak słów poprostu, jedyne dobre wyjście to zamieszkac na swoim. Mamy już umówionw dwie następne wizyty, 10 maj i wtedy jakoś po 2 tyg
Jedziecie w góry? Na weekend majowy? My też się wybieramy, piątek na noc wyjazd, 3 maja na noc powrót

Kamila bardzo mi przykro, że musicie przez to wszystko przechodzić. A co do wyjazdu, to my wybieraliśmy się już teraz, alechoroba Młodego pokrzyżowała nam plany. Mam nadzieję, że Kubuś szybko wyzdrowieje, strasznie mi go szkoda:( , męczy się bidulek. W czwartek idziemy do lekarza na kontrolę, po wizycie się okaże czy wyjazd aktualny.

Witajcie. Wczoraj cały dzień bez kompa :/

Ale jak ten remont się skończy to na pewno będę się częściej udzielać.
Do tego Adamo wstaje przy wszystkim czego da się chwycić :)

Co do roczku to my zrobimy wspólną imprezę dla Tomka i dla Adama. Co prawda jest między ich urodzinami miesiąc różnicy, ale tak chyba będzie lepiej dla nich samych - nie będzie im smutno w czasie gdy drugi będzie obsypywany prezentami. Oczywiście obowiązkowo 2 torty. Myślę, że dla rodzinki zrobimy imprezę w domu, ewentualnie u teściów na dole przy grillu.

No i oczywiście musi też być Kinderbal ;P W zeszłym roku zaprosiliśmy dzieci z rodziny i znajomych (w sumie sezon urloppowy, więc było ich chyba 6-7). Na ogrodzie u moich rodziców rozłożyliśmy basen z wodą, do tego taka mała zjeżdżalnia plastikowa i dzieci miały atrakcje. Do tego jeszcze malowanie po twarzach dzieciaków, plac zabaw (moi rodzice mają taki drewniany mini plac zabaw (dwie huśtawi, piaskownica, zjezdzalnia, opona i drabinka sznurowa), puszczanie baniek, dekorowanie własnych ciasteczek i różne zabawy "w kółeczku" (baloniku nasz malutki, stary niedźwiedź mocno śpi...) - No ale to już dla starszych dzieci (2 latka) a nie dla naszych roczniaków :)

hejka , pogoda do kitu, noc taka sobie. Julka się obudziła o 2 i jęczała z bólu do 4. Nie wiem już czy to ząbki czy nie. Zgłupieć można.

Marek ma nocki 18-6 rano, więc niewiele z niego pozytku w dzień.

Ja niezbyt wyspana , ale jak się pogoda poprawi to spacerek po obiedzie zaliczmy z 3h.

Miłego dzionka i pieknej pogody na dziś, a także duużo uśmiechów dla naszych skarbów !

Witajcie mamuśki , wpadam tylko na chwilkę , bo obiadek gotuje , a Maks śpi mi tylko dwa razy dziennie po 40 minut i w sumie , muszę wszystko zrobić w tym czasie!
Kończymy dzisiaj 10 miesięcy!!!
Ps. powiedzcie mi kobietki , które brały tabletki dla karmiących po ilu dostałyście okres po ich odstawieniu, ja przy Stasiu dostałam w ciągu tygodnia , a tu cisza i już zaczynam się bać!

reklama
Niutka Sto lat dla Maksa:-)
A my konczymy dziś 9 miesięcy, heheheh:-):-):-)

Kamilko, ta Twoja teściówka, to musi być zołza normalnie, Trzeba duzo sił , najwazniejsi jestescie Wy!!!!

Asiu, bidny Kubulek, tak długo się męczy, niech juz te choróbsko go opuści, a sioooo mówię to ja Czarownica Madzia:-):-)

A u nas dzis buuuu pogoda do Du**** jakoś deszczowo:-(

Ja jeszcze nie myślałam o roczku, ale chyba zrobimy jakąś imprezkę na ogrodzie;-) dla najblizszych i to wszystko

Lecę cos zjesc, twaróg?
Nie wiem co sie dzieje,ze Filip od jakiegos tyg. Filip sie kolo 3 budzi, i placze, tule go odkladam do lóżeczka i sie powtarza, tak kilka razy, potem juz nie daje rady , biore go do siebie, i ladnie spi do rana, nie wiem ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry