kamlotka
Fanka BB :)
Witamy i my.....
Filipku i Maksiu- duuuuuużo słoneczka dla Was!

U nas noc znośna, tylko że nad ranem Mała przeważnie zawsze śpi już z nami w łóżku, tak jej lepiej.
Maylah oh te nasze przylepki, pchają się nam do łóżka i koniec. Z mamusią najlepiej.... ;-);-)
Pogoda nijaka, ale ja tu nie mam zamiaru siedziec, albo pójdę na spacer, albo pojade do mamy, ale pewnie zrobię i to i to.
Tralalala zdrówka życzę dla Maluszka, oby już te wszystkie choróbska odeszły, dołączam się do Madzi Czarownicy
;-) I odganiam choroby, chociaż pewnie takiej mocy nie mam jak nasza forumowa zaklinaczka 
Filipku i Maksiu- duuuuuużo słoneczka dla Was!

U nas noc znośna, tylko że nad ranem Mała przeważnie zawsze śpi już z nami w łóżku, tak jej lepiej.
Maylah oh te nasze przylepki, pchają się nam do łóżka i koniec. Z mamusią najlepiej.... ;-);-)
Pogoda nijaka, ale ja tu nie mam zamiaru siedziec, albo pójdę na spacer, albo pojade do mamy, ale pewnie zrobię i to i to.
Tralalala zdrówka życzę dla Maluszka, oby już te wszystkie choróbska odeszły, dołączam się do Madzi Czarownicy
;-) I odganiam choroby, chociaż pewnie takiej mocy nie mam jak nasza forumowa zaklinaczka 
Ostatnia edycja:
Nie mam weny na gotowanie wiec chyba kotlety mielone ulepie i juz

potem oni sie zdenerwowali i pojechali do jakiegos lekarza do Poznania i robili jej rózne badania, i wysłali na rehabilitacje, ale w sumie do dzis nie wiedza co jej jest. Ona płakała,mówiła,ze nawet jak cos najgorszego jej jest, to niech jej powiedza,ale lekarze nie znali przyczyny, jak miała roczek to zaczełą siadac, nie weim czy potem cos jeszzce jej robili, bo to wszystko wiem od teściowej, ale teraz sie z nia nie widziala,to nie wie, czy cos sie zmieniło.