reklama

Lipiec 2009

Trzymajcie kciuki za dzisiejszą wizytę u psychologa, idziemy na 14

Czesc
Dziewczyny trzymajcie kciuki -popoludniu ide z mala na kontrole do endokrynolog. Jejku tak bym chcaial,zeby juz jej nie podwyzszala dawek hormonow!! Wogole,zeby ta niedoczynnosc tarczycy tak sama zniknela - marzenie.....
Co powrot do Polski to maraton kontroli lekarskich sie zaczyna....
kciuki zaciśnięte mocno i życzymy samych dobrych wieści;-);-);-)
Witajcie:-)

a wogole, wczoraj byłam u lekarza, dał mi skierowanie na USG jamy brzusznej. Zobaczymy czy to kamienie, czy jednak zostanie mi gastroskopia i leczenie wrzodów:-( no a na moje silne bóle pleców dostałam ZAKAZ DŹWIGANIA pow 3 kg:laugh2::laugh2::laugh2:leki które nie pomagają, więc pewnie zostanie mi rehabilitacja jakaś albo masaże za które będę musiała sama zapłacić:baffled:
3 kg ??:-):-):-):-):-) kurcze to tak naprawdę siatka z codziennymi zakupami więcej waży, nie wspominając już o tym, że nasze dzieciaczki też swoją wagę już mają

reklama
My juz po spacerku, ale Zosia jeszcze spi na balkonie:-)

Pogoda jest cudna- słonecznie i cieplutko:tak:
Abudzku mogę Ci oddać kilka słonkowych promyków i może kilka stopni, coby cieplej u Ciebie było...

Kamlotka zazdroszczę tych gór. My na majówkę zostajemy w domu i moze znajomi do nas przyjadą. A 9 maja mamy komunię w moim rodzinnym mieście.
W okolicach Zakopanego nocowaliśmy w pensjonacie Topór w Murzasichlu- przytulnie i miło, fajna gospodymni i dobre sniadanka i obiadokolacje:tak: Na wspólne wakacje lipcówek dawałam linka.

Beatko nie złosc sie na swojego mena;-) O kupie zdarza sie zapomniec, zwłaszcza jak ktos ma katar i nie czuje smrodku:-D A aniołki wkleje zaraz na zainteresowania.

Willsonko dzieki za ciepłe słówka- ja tez Za Wami tęskniłam:tak::tak::tak::tak::tak:

My urodzinki tez bedzemy robic- w koncu to jedna z niewielu okazji, zeby ktos nas odwiedził na tym naszym zadupiu:sorry: Choc powaznie zastanawiam sie nad tym, zeby zrobic roczek u tesciów na wsi- bo oni maja taki letniskowy domek- własnie go remontuja. Domek jest na wsi nad Bugiem i jest tam naprawde ładnie. Poza tym moja rodzinka miałaby tam bliżej.

Dobra- biore sie chba za jakąs robótkę póki mała śpi- w domciu mam "mały" ;-) bałagan.

stopi69 kciuki zaciśnięte :tak:
dmuchawiec dziękuję za info :tak::tak::tak:
adudz82
to dla Ciebie
beata26 ach Ci mężczyzni, oni juz tacy są, ale przynajmniej sie przyznał, bo mógł skłamac bo i tak byś się nie dowiedziała. No i powodzonka na USG, nie wiem kiedy będzie, ale oby wszystko poszło po Twojej myśli

Oglądając TV, to tylko się przygnębiam :no::no::-(

Dmuchawcu, teraz odnalazłam ten link, wygląda naprawdę super, czyli w ośrodku cena za sam nocleg to 20zł, to całkiem niedrogo, mam nadzieje że dobrze sprawdziłam?

Ostatnia edycja:
nie me to jak mamuśki z bb:tak::tak::tak:
prosiłam o trochę słoneczka i trochę to trwało ale w końcu i u mnie zaświeciło :tak::tak::tak:
dzięki kobitki :tak::tak::tak:
jeszcze troszke i wybywam na spacerek :tak::tak::tak:

witam popoludniowo
u nas dzisiaj pochmurno,deszcz padal, nadal chorujemy, glowa mnie boli i glodna jestem. od jakiegos czasu szukam nowej pracy a tu nic ani widu ani słychu.nic tylko narzekac.
oj tez bym sobie pojechala na jakis urlopik ale pewnie dopiero w lato bede mogla.
kamlotka tylko nie ogladaj TV za długo, u nas w pracy niektorzy faceci sobie z tego jaja robia, mowia ze niektorych politykow nie zaluja, tylko szkoda tych innych ludzi i rodziny. wczoraj np.zapytalam sie co im z artykulów biurowych zamowic a jeden do mnie "długopisy z napisem smoleńsk 2010" normalnie az brak slow. a w wiekszosci to faceci lekko po 30.
a co do urodzin to my tez bedziemy robic i jak pogoda dopisze to grill-a napewno zrobimy tak samo jak chrzciny. zawsze to mnie roboty

Witam sie i przypominam :)
Jakis czas mnie nie bylo-brak czasu :( ale znow bede dostepna :)
Maluszek sie super rozwija i uczy coraz to nowych rzeczy...a juz taaaaki duzy jest :)
wrzucilam focie na fotkowe forum :)
dzisiaj sprzatalam i wlansie skonczylam obiadek robic bo daniel za pol godzinki do domu wpadnioe glodny ze hej ! ;)
maly cos cisnie ide go przebrac :D
buziaki i lece was zaraz poczytac

Witajcie, jeszcze Was nie czytałam, bo dzis taaaki dzien.
Bylismy na USG serduszka, i miałam nadzieje,ze nas doktor ju:szok:z wypisze z przychodni kardiologinczej, a tu niestety sie okazało,że dzięki Bogu wady serduszka nie ma ,ale za To Filipek ma powiększoną zastawkę tętniczo -żylną, o ile dobrze zrozumiałam,mam się nie martwić, bo to normalne u dzieci, ale on ma troche zabardzo powiększoną, następna wizyta za pół roku, a za 9 m-cy kolejne USG, trochę sie zmartwiłam, ten lekarz tez taki nieprzyjemny, bo Filip strasznie płakał na tym USG, bo on mu nawet tarczyce sprawdzał, i mówił,że moze żle zmierzył , bo sie wiercił, ja sie starałam, z mezem go utrzymac w bezruchu, ale sie nie dało, a i powiedział
" Cicho bądż , bo Cię uśpię":crazy: normalnie wkurzyłam się:baffled::baffled::baffled:

Potem byłam na zakupach, chciałam sobie jakąś sukienkę na wesele kupić, ale nic nie znalazłam ciekawego, jeszcze niecałe dwa tyg

Dobra ida poszuac cos w necie o tej zastawce, i zajrze potem

Buzaki:-):-):-)

reklama
Witajcie, jeszcze Was nie czytałam, bo dzis taaaki dzien.
Bylismy na USG serduszka, i miałam nadzieje,ze nas doktor ju:szok:z wypisze z przychodni kardiologinczej, a tu niestety sie okazało,że dzięki Bogu wady serduszka nie ma ,ale za To Filipek ma powiększoną zastawkę tętniczo -żylną, o ile dobrze zrozumiałam,mam się nie martwić, bo to normalne u dzieci, ale on ma troche zabardzo powiększoną, następna wizyta za pół roku, a za 9 m-cy kolejne USG, trochę sie zmartwiłam, ten lekarz tez taki nieprzyjemny, bo Filip strasznie płakał na tym USG, bo on mu nawet tarczyce sprawdzał, i mówił,że moze żle zmierzył , bo sie wiercił, ja sie starałam, z mezem go utrzymac w bezruchu, ale sie nie dało, a i powiedział
" Cicho bądż , bo Cię uśpię":crazy: normalnie wkurzyłam się:baffled::baffled::baffled:

Potem byłam na zakupach, chciałam sobie jakąś sukienkę na wesele kupić, ale nic nie znalazłam ciekawego, jeszcze niecałe dwa tyg

Dobra ida poszuac cos w necie o tej zastawce, i zajrze potem

Buzaki:-):-):-)

Jeszcze nie kupuj bo jak schudniesz bedziesz zwężać:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p !!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry