reklama

Lipiec 2009

reklama
czyzby strazy nocnej nie było:-(:-(:-(
ja juz uciekam do łóżeczka bo brzusio strasznie boli:-(:-(, no bo przecież nie mogło być inaczej jak jeszcze dostać @ w swoje urodziny:-(:wściekła/y::wściekła/y::-( do jutra kobietki :-)

No to na koniec prezencik od natury .
Ja też zaraz mykam .Mój rodzaj meski już śpi z tym najstarszym nie ma problemu z zasypianiem!:confused2:

LALA nie wiem może mojego sfałszowanego głosu :-p:-p:-p:-D:tak:;-)!

Ostatnia edycja:
no to witam się dziś jako pierwsza, u nas pogoda chyba dziś nie dopisze
szaro, buro i niebo całe pokryte gęstą mgłą i zimno na dodatek, mam nadzieję, że później to się zmieni
miłego dnia życzę

Cześć Kochane!
Dzis jestem juz w zupełnie innym nastroju:tak:
Za oknem sloneczko pieknie swieci. Mężuś w pracy, Zosia sie bawi. Zaraz podsprzatne z grubsza, wypije kawke i bede szykowac sie a spacerek z córcią.

Tralala aniołki na 35 rocznice mozna zrobic jakie sobie wymarzysz:tak:- np przytulona parke aniołków-jeden podobny do mamy, a drugi do taty:-D, trzymajace bukiecik róż z podpisem" 35 lat mineło", albo " 35 szczęśliwych lat", albo inny dowolny.
Bede robic aniołki slubne na sobote (jak zdążę:sorry:), to wkleje zdjęcie, jesli chcesz:tak:

Adudzku ja tez tak mam, ze jak cos sie dzieje waznego, to ja mam @. Dla przykładu- w dzien mojego slubu dostałam, miałam tampon "w razie czego" założony, ale to nic nie dało. Po pierwszym tancu pobieglam do łazienki, zakasałam suknie, a tam: cała halka czerwona!:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: Mama mi ja uprała mydłem w płynie, które było w łazience:-D i pojechała do domu po czyste majtki:-D
A tak a propos- ja po porodzie mam mniej bolesne @, za to czuje sie okropnie- słabo mi i mam napady duszności, boli mnie głowa.

O! U Zosi koniec samodzielnej zabawy:sorry: Musze do niej leciec bo sie drze w niebogłosy.
Pewnie jeszcze sie odezwę:tak:

A wiecie co? Lubie Was ogromniascie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::happy::happy::happy:

Dmuchawcu-fajnie że w końcu jesteś. Bardzo Cie nam brakowało.

Ja z każdym dniem dowiaduje się że w mojej klatce mieszka więcej dzieci z 2009. Mieszkam w bloku 10 piętrowym dość dużym, jest 12 mieszkań na piętrze. I jest już 9 dzieci z 2009! Czujecie co to będzie? Na wywiadówkę zebranie rodziców będzie pod blokiem. No i Gosia nie będzie miała problemu z pożyczeniem zeszytu. Nawet nie będzie musiała piętra zmieniać bo na moim są dwie dziewczyny z jej rocznika.

Co do imprez, to ja mam w tym roku 4 wesela, 80 lat babci zbycha a prababci Małgorzaty, no i roczek Gosi. Właśnie- macie zamiar wyprawiać roczek? Bo ja nie zamierzałam ale rodzina mnie zjechała...

Witamy, u mnie też powoli humor wraca.....
Słoneczko świeci, więc dzisiaj jakiś spacerek zaliczymy
Adudz, przesyłam spóznione życzonka urodzinowe, mam nadz. że dzisiaj już odpoczniesz z córcią bez gości ;-)
Maylah zięciunio bęzębny mi wcale nie przeszkadza ;-) Jak narazie to przynajmniej narzeczonej nie pogryzie :-D U nas też sporo woskowiny w uszkach, a ja czyszczę tymi specjalnymi patyczkami dla dzieci i nawet fajnie się sprawdzają.
Alusia8989 witam, cieszę się że u Was wszystko ok :tak:

A mnie dzisiaj nogi bolą, znaczy łydki i mięśnie d..... Wczoraj kamienie zbieraliśmy na działce, a było ich pełno, ale teraz przynajmniej tam jakoś wygląda

A my urodzinki pierwsze obowiązkowo obchodzimy, będzie tort (chyba taki ze zdjęciem) i jedna świeczka oczywiście. To wkońcu jej pierwzse urodzinki więc małą imprezkę zrobimy

Wybieramy się w góry na weekend majowy, tylko muszę znalezc jakiś nocleg w okolicach Zakopanego, jakby któraś coś wiedziała to proszę o informację, może gdzieś tam byłyście....?????

Aha, ostatnio tak teściową chwaliłam że się uspokoiła, ale chyba się pośpieszyłam, jak męża nie było 4 dni w domu to ona udawała niewiadomo jaką, a jak M przyjechał to ta znowu wielkie żale miała o mnie. Ale Ok!!!! :wściekła/y::crazy: Chciała sobie polepszyc to sobie polepszyła!!!! Jak coś jej nie pasowało to mogła mi to odrazu powiedziec! A nie jak M wrócił! Aż on już na nią krzykną bo to już przesada! Dobra, koniec smucenia, zbyt piękny dzię dzisiaj

Trzymajcie kciuki za dzisiejszą wizytę u psychologa, idziemy na 14

Mała drzemkuje, to biorę przykład z Dmuchawca i trochę ogarnę żeby teśiówka krzywo nie patrzała

Ostatnia edycja:
Witajcie:-)

dzień u nas słoneczny, chociaż coś tam w prognozie z trana widziałam deszcz przelotny:baffled:

Jula spała ładnie, od 20-8:40 z przerwą ok 4 na picie.

Za to M mnie wkurzył. Rano jak szłam do pracy to Julka akurat zrobiła kupkę , więc miał ja przebrać zaraz po moim wyjsciu. Dzwonię do niego teraz a on mowi mi że zapomniał ją przebrać i zaraz to zrobi:eek::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: do tego dał jej deser o 10 zamiast o 11. A mała zjadła mleko przed 9 . Ja nie wiem jak do niego mówić żeby dotarło.

Julcia ma wysypke na bużce i pleckach, a na brzuszku powoli znika. Także nasza 3 dniowka powoli odpuszcza.

Wczoraj mała zjadła lepiej, w prawdzie na podwieczorek zjadła tylko 2 biszkopty i kawałek chleba bo nic innego nie chciała, ale na kolacje wypiła 100ml bardzo gestej kaszy manny, a o 22 podałam mleko z kaszką ryżową i wypiła całe 180 :szok:

W pracy mam zimno, ręce skostniałe więc się dogrzewam.

Alusia, daj link na odpowiedni wątek to My Ci pomożemy coś wybrać dla małego:-)

willsonka, fajnie że masz w bloku tyle rówieśników Małgosi. Ja mam dobre koleżanki na wsiach, więc spaceruję ostatnio sama:-(

Ania, ja chcę koniecznie zobaczyć Twoje aniołki, na pewno będą piękne !!!:tak:

Aga, sorki że tu, ale tnie mi się net w pracy więc nie wchodzę pisać na każdym wątku z osobna. Joni jest super przystojniacha!!

adudz, masz rację, wyłącz tel, dzwonek i olej wszystkich. Odpocznij z małą :-)

a wogole, wczoraj byłam u lekarza, dał mi skierowanie na USG jamy brzusznej. Zobaczymy czy to kamienie, czy jednak zostanie mi gastroskopia i leczenie wrzodów:-( no a na moje silne bóle pleców dostałam ZAKAZ DŹWIGANIA pow 3 kg:laugh2::laugh2::laugh2:leki które nie pomagają, więc pewnie zostanie mi rehabilitacja jakaś albo masaże za które będę musiała sama zapłacić:baffled:

a wogóle w pracy oglądam filmy na stronie www.zalukaj.pl na abonamencie kolegi. Standardowo oglądam horrory. No i wczoraj obejrzałam jakiś nie pamiętam tytułu, w każdym bądź razie coś o duchach. Po obiedzie wracam z małą ze spacerku a w piwnicy światła nie było. Weszłam po ciemku, bo nie chciałam wózka na II p wnosić. Julkę mialam na rękach jak otwierałam piiwnice, nagle słysze jakieś szuranie jakby ktoś szedł a ja już cały scenariusz w głowie ułożyłam. Morderca z nożem/piłą/siekierą/pistoletem idzie w naszym kierunku a ja zero ucieczki i o mało w majtki nie zrobiłam :baffled::baffled:. Jak ja stamtąd spierdzielałam to o mało butów nie zgubiłam. A okazało się że ten odgłos to Julcia nogami zrobiła trąc nimi o budkę wózka jak ją nad nim trzymałam:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: obiecałam sobie że więcej żadnego horroru nie obejrzę, ale jakoś nudno mi w pracy i pewnie zaraz coś załączę:laugh2:

DZIEŃ DOBRY!

Kamilko trzymamy ,trzymamy kciukasy!!!

WILSONKO ,lepiej pózno niż wcale sie dowiedzieć o nowych lokatorach:-D.
Roczek robie ,ale nie tam wielkich gosci.
Wieczorem na msze pobłogosławienie,a później ,że to lato i mam nadziee,że 24bedzie ciepło to grilla sie zrobi i gitara.:-)
No i torcik bo bez tego sie nie obędzie!:tak::-):-):-):-)

Julek mi zasnął ,a ja siedzę i sie zastanawiam czy jechac do mamy bo z NIEMCZECH wróciła dziś rano.
Sama nie wiem nie lubię jeździć bez TOMKA nigdzie,a jak przyjedzie z pracy w aucie bedzie grzebał.

kazda z was pisze ze słoneczko wam świeci, a u mnie dalej szaro i buro prześlijcie tego słońca trochę do mnie:-p:-p:-p też chciałabym się z małą wybrać na wiosenny spacerek, a za oknem taka jesień, że szok

reklama
Czesc

Co do urodzinek to ja chce maje wyprawic w domu w Warszawie, a losiek na to - urodziny beda na mazurach, nie jakas impreza tylko bedziemy na wakacjach u drugiej babci... ehhh u nas normalnie wojna warszawsko-mazurska :-) :-)

Dziewczyny trzymajcie kciuki -popoludniu ide z mala na kontrole do endokrynolog. Jejku tak bym chcaial,zeby juz jej nie podwyzszala dawek hormonow!! Wogole,zeby ta niedoczynnosc tarczycy tak sama zniknela - marzenie.....
Co powrot do Polski to maraton kontroli lekarskich sie zaczyna....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry