reklama

Lipiec 2009

ABUDZ SPEŁNIENIA MARZEŃ I ZDRÓWKA I MIŁOŚCI BO TO NAJWAŻNIEJSZE!

My sie witamy.
Wyjechalismy w piatek w sobote wieczorem przyjechaliśmy .
Obeszliśmy wczoraj 40 lecie ślubu teściów ,z prezentu zadowoleni.
Mama siedzi w kuchni i na kuchenke sie napatrzec nie może:-D
TOrt też zjedliśmy ;-),był śliczny .Zamówiliśmy duży prostąkątny i najważniejsze z parą młodą 40lat temu :-).
Wszyscy umówiliśmy sie i weszliśmy z płonącym tortem kwiatami i kuchenką śpiewając sto lat!
A,że nas dużo to nie było jak sie ruszyć z tym wszystikim:-),niespodzianka sie udała.

Niestety podobnie jak WY nie mam humoru na nic ryczeć mi sie chce i bedzie coraz gorzej jak ludzie sie nie zmienią ,nic bez przyczyny sie nie dzieje.:no::no::no::no:

JUlek broi na sto dwa ,wczoraj siedział w krzesełku swoim i tak sie nachylił ,tak kombinował ,aby kubek z ławy złapać ,aż wykombinował.
Wylał kawe na szczescie była zimna,ale jakbyscie widziały jak sie cieszył ,aż piszczał.

Karol dalej śpi z szamponem!:eek::cool::szok::-D

JOASIU-dzwonił ten kurier do Ciebie?
wszystko ok.?

Melaszku na odchudzanie najlepsze kopanie fundamentów.
Ja sobote przesypywałam piach z piwnicy która kopią i mówie Ci tak tydzi 10 kg mniej.

Na nasz dom to ja wykopie zabronie TOMKOWI:-D:-D:-D.
a jak tu na diete przejsc ,jak same imprezy teraz 3 komunie nas czekają.

Aniu ja telefonu zapomniałam od szwagra ,ale wczoraj przywiózł bo przyjechał na impreze i czapke KAROLA,nawet nie wiedziałam,że zostawiał.Bym szukała i klnęła gdzie czapka!:baffled:

reklama
Justysiu już wszystko dograłam. Wielkie dzięki!!!!

A u nas choroby ciąg dalszy. Byliśmy u lekarza i Młody dostał Bactrim, bo strasznie kaszle,furczy w oskrzelach i ucho jakieś zaczerwienione. Kurde tak się staram ubierać go odpowiednio do pogody, przeciągów w domu nie mam, czapka obowiązkowo na dworze, skąd to zapalenie ucha??Od zębów? Nie wiem sama. Bałam się żeby to nie było zapalenie płuc, bo mój siostrzeniec na nie chorował w czasie świąt i był na przepustce ze szpitala, więc miał kontakt z Młodym. Na szczęście płuca czyste:)

A teraz siedzę i czekam na jakiś przypływ energii... który nie nadchodzi. Dziecko pospało mi w wózku na balkonie, więc "spacer" mamy zaliczony:)

Dziewczynki baaaardzo się cieszę, że się pojawiłyście, już wystarczy tej pustki na forum:)

Wszystkiego najlepszego dla solenizantów!!!!!!!!

Justysiu już wszystko dograłam. Wielkie dzięki!!!!

A u nas choroby ciąg dalszy. Byliśmy u lekarza i Młody dostał Bactrim, bo strasznie kaszle,furczy w oskrzelach i ucho jakieś zaczerwienione. Kurde tak się staram ubierać go odpowiednio do pogody, przeciągów w domu nie mam, czapka obowiązkowo na dworze, skąd to zapalenie ucha??Od zębów? Nie wiem sama. Bałam się żeby to nie było zapalenie płuc, bo mój siostrzeniec na nie chorował w czasie świąt i był na przepustce ze szpitala, więc miał kontakt z Młodym. Na szczęście płuca czyste:)

TO się cieszę !
Mam nadzieje ,że bedziecie zadowoleni.

Vercik a Tobie jak nie spaliłaś ich;-)!
jak tam prawko!???

my jeszcze zaraz idziemy na dwór musze zajsc do sklepu bo mąż pisał ,że jutro na 1 zmiane idzie ,sami prorąbańce tam pracuja; ehhh...:crazy:

Wszystkiego najlepszego dla solenizantów!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Justyś, super,że prezent się podobał:-) Musiała to być wielka niespodzianka.
A Twój Julek, to niezły agent, no i Karolek z tym szamponem musi wyglądać świetnie,:-D:-D:-D

Asiu, bideny Kubulek:-( zdróweczka dla niego,
ja zauwazyłam,że Filipek często chwyta sie za uszka, nie wiem , ostatnio zauwałyzłam,ze ma duzo woskowiny, normalnie było gołym okiem widoczne, i troche mu wyczysciłam pieluszką, a Wy czyscicie jakos uszka? A zapomniałam sie kurcze lekarki spytac tydzien temu jak byłam:baffled:

Beatko, super,ze w koncu sie udało Alanka zaszczepić:rofl2:

Aniu, u nas podobnie, Filip juz non stop chodzic chce,na kocyku to chwilke posiedzi, a zaraz wstaje i do mebli leci, albo gdziekolwiek i sie podnosi.... ach to taki urok, teraz tylko czekac, kiedy sie nauczy chodzic:-)

Ciekawe co u Ali?

Czesc

Beaciu chetnie wpadłabym:tak: ale obawiam sie, ze zeby odwiedzic wszystkich znajomych w Wawie mi weekendu nie starczy:no:

Telefon juz mi priorytetem przyszedł:tak::-D

Co do firanek, to u mnie obowiazkowe. Za to nie lubie zasłon:no: W jednym pokoju nie mam firanek, tylko same roletyt i strasznie mnie to wkurza!
Oj,m cos mi placze moja córcia:-( To chyba na tyle mojego pisania

Justyś moje dziecko na pewno będzie z klocków zadowolone, jak nie teraz to na pewno później będzie się nimi bawił :) Justyś miło Cię było dzisiaj przez tel. usłyszeć :))
Madzia ja mojemu małemu czyszczę uszka patyczkiem higienicznym, tylko że bardzo uważam by zbyt głęboko go nie wsadzić. Na szczęście moje dziecko siedzi wtedy w miarę spokojnie, więc czyszczenie odbywa się sprawnie. Gorzej z obcinaniem paznokci, czasem nie mam już pomysłu czym go zająć, bo obcinanie we śnie w jego przypadku nie jest możliwe.
Aniu a miałabyś jakiś pomysł na aniołki albo coś innego na 35 rocznicę ślubu? Moi rodzice obchodzą w lipcu, chcemy im zafundować wyjazd w góry w ramach prezentu, ale przydałaby się jakaś pamiątka oprócz tego. Ja jestem totalne beztalencie, więc liczę na Twoją radosną twórczość. Zastanów się pliissss:)
Madzia nasze dzieci w bardzo podobny sposób się rozwijają, mój też łazęguje:) Dzisiaj zaliczył taką bombę, że ma 2 ślady-jedna krecha pod okiem a druga na czole. Dziecię wojny :)

Cześć Kobietki ;*
Ja Was dzisiaj nie nadrobie, postaram się jutro ale teraz tylko wpadłam powiedzieć że u nas ok ;)) zaczynam robic powoli zakupy dla malucha i wogole musze zrobić przemeblowanie i miejsce na ciuszki :)) :))
Wiem że to nie odpowiedni wątek :P ale potrzebuje pościeli do łóżeczka turystycznego i materacyka tylko nie wiem który najlepszy :P Bo dla Jasia mam gryka-kokos i nie wiem czy teraz taki sam kupić .... a pościel chce kupić na allegro tylko nie umiem się zdecydować.
Kochane buziaki dla Was i dla maluchów !! :)
Jutro się odezwe !!

witam się wieczornie,;-);-);-) kurcze dopiero teraz mi kolejni goście poszli,:confused2::confused2::confused2: myślałam, że ci co mieli wpaść to już wpadli,:-(:-(:-( a tu dziś jeszcze dalsze odwiedziny, z jednej strony to miłe:tak::tak::tak:, a z drugiej już męczące,:baffled::baffled::baffled: trzy dni z rzędu goście, jutro wyłączam dzwonek:-p:-p:-p i nikogo nie przyjmuję i tylko z córcią odpoczywam,:tak::tak::tak: kurcze znosiłam dziś małą w wózku po schodach i tak mnie ręka zabolała, :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:że myślałam, że ją zaraz upuszczę,:szok::szok::szok: aż mi się gorąco i słabo zrobiło,:angry::angry::angry: co ja mam z tą ręką?? już mnie to drażni,:angry::angry::angry: ile ręka może boleć:angry::angry::angry:?? przecież to już prawie dwa tygodnie:crazy::crazy::crazy: ach starość nie radość:laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
czyzby strazy nocnej nie było:-(:-(:-(
ja juz uciekam do łóżeczka bo brzusio strasznie boli:-(:-(, no bo przecież nie mogło być inaczej jak jeszcze dostać @ w swoje urodziny:-(:wściekła/y::wściekła/y::-( do jutra kobietki :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry