annie22
Fanka BB :)
Hej dziewczynki!
Przyjmiecie mnie znowu? :-) Wlasnie wrocilismy do domku, aczkolwiek dzisiaj w planach przeprowadzka pelna geba wiec tez nie bede za czestym gosciem
Na nowym mieszkaniu nie mam jeszcze neta (dopiero od maja) :-(
STESKNILAM SIE ZA WAMI
Pozdrawiam was cieplusio mam nadzieje ze mi wybaczycie
Spoznione zyczonka dla wszystkich solenizantow, dla naszej Daisy sto lat i mojej synowej tez wszystkiego dobrego :-) Lece was poczytac bo zaleglosci mam od Swiat, ale watpie ze sie uda bo jeszcze Maly po mnie skacze...
Przyjmiecie mnie znowu? :-) Wlasnie wrocilismy do domku, aczkolwiek dzisiaj w planach przeprowadzka pelna geba wiec tez nie bede za czestym gosciem
Na nowym mieszkaniu nie mam jeszcze neta (dopiero od maja) :-( STESKNILAM SIE ZA WAMI
Pozdrawiam was cieplusio mam nadzieje ze mi wybaczycie
Spoznione zyczonka dla wszystkich solenizantow, dla naszej Daisy sto lat i mojej synowej tez wszystkiego dobrego :-) Lece was poczytac bo zaleglosci mam od Swiat, ale watpie ze sie uda bo jeszcze Maly po mnie skacze...
Gdyby nie Marek pewnie bym dłużej spała.
Wysypka też jest, taka dość dziwna, pod palcami raczej nie wyczuwalna. Ma ją na brzuszku tylko. I teraz moje pytanie, czy Wasze maluszki przy 3 dniowce też taką miały? I czy to możliwe żeby ją miała od drugiego dnia gorączki? A może to uczulenie na nurofen o smaku pomarańczy? zgłupieć idzie
boję się że mała mi się odwodni