Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja cały weekend prawie jestem w domu sama z Filipem, maz na targach, mama gdzies z kolegą z pracy jezdzi, brat u dziewczyny, pogoda do dupy, nastrój tez nie zabardzo, 
Ja jak ograniaczałam słodkie, jadłam tylko na weekend, to chudłam, a jak sobie pofolgowałam przez swięta i wczoraj weszłam na wagę, bo kupiłam baterie do wagi, to znowu jestem w punkcie wyjścia, waga mniej więcej ze stycznia, 

wiec pora sie za siebie wziąć, bo jak nie teraz to kiiedy, w pazdzierniku wracam do pracy, jeszcze sie w swój strój służbowy pewnie nie mieszczę, wolę nie sprawdzać
I to z tąd ta gorączka wczoraj i przedwczoraj. A u góry pchają się dwa na raz.
Wczoraj wieczorem pisałam o prezentach jak odłączyli BB i tak właśnie myślałam może o jakimś fajnym zestawie sztucców, albo o ręcznikach z imionami lub jakiś super stojak na wino/wina z kieliszkami

;-), kiedys kupilismy szlafroczki z wyhaftowanymi imionami na plecach. Do tego robiłam parke aniołków z masy solnej -panna młoda i pan młody
z podpisem np. Ania i Daniel i data. Takie do powieszenia na deseczce
a pamiątkę. 
, we wtorek po lekarzu może sie wybierzemy na jakieś zakupy, bo to najwyższa pora

:-) kochany mój
;-)