• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

reklama
WITAM!!
U nas pogoda do d...,szaro ,buro i pada.
Mój KAROL dzis po raz pierwszy poszedł sam do kolegi tzn . sam siedzial .
Maly szkrab nie spi i zabardzo mu sie nie chce.

Ja juz o akcjach JULKA nie pisze bo szkoa gadać ,zostawiam go i niech sie wyryczy ,a rozkaz ''niewolno''dziala zachęcająco wrecz i bardzo smiesznie.:eek::wściekła/y:

MELASZKU w muratorze są fajne projekty.
Wogóle sa tam fajne artykuły co i jak samemu można zrobić.
Jest jeszcze ''moj dom'' i ''jak zrobic samemu''coś podobnego .
A domek rozumiem w stylu kanadyjskim z użytkowym poddaszem ??
Rob poddasze,jak nie teraz to kiedyś zrobicie pare pustaków więcej w gore i bedzie ok.
Bo pozniej bedziecie żałować!!!
Mowie CI :tak::-).

ANIU-DMUCHAWCU KOCHANY.
julek nam sie za-kluł po 3 miechach starań .
A z tej MAŁPU faktycznie MAŁPA.

NIUTKA faktycznie jak cos rzuca na bedronke to od rana trzeba stac ,aby dostac.
A co STAS ma za fana ??
My mamy posciel w ''AUTA''juz nie wspomne ,że 100zl kosztowala ,ale my nie płacilismy ,chrzestna na urodzinki mu sprawila.

STOPI to nie zazdroszcze bagaży.
Ja jeszcze nigdy nie leciałam samolotem ,a chciałbym i to jeszcze takim wojskowym i w kabinie.
MARZENIE!:sorry2:

LALKA a TY tylko podróżujesz.
Zazdroszcze !:-(;-)

KAMILKO głos oddany .
Fotki superkowe.
A widze ,ze mebelki BRW ??

1oo lat dla OLIWII !!

[video=youtube;GRxvNhlS4V4]http://www.youtube.com/watch?v=GRxvNhlS4V4&feature=player_embedded[/video]

Jak dla mnie super pomysly na male mieszkanka :-)

Dobry wieczor !
Kacperek juz spi, mi tez sie chce ale nie chce mi sie scielic łozka:zawstydzona/y::-D.
Bylam dzis na wieczor u gina, nie znalam tego lekarza ale chcialam sprawdzic czy wszystko ok, i teraz wiem,ze bede do niego chodzic cala ciaze, po prostu lekarz marzenie. Delikatny,kontaktowy;-) mialam usg, i jest ok narazie nic nie widac, tzn, widac że "coś" jest ale jest jeszcze malutkie, ale jak na ten etap wszystko w porzadku.

Stopi- podziwiam Cię,szcerze ja sama z małym i z tymi wszystkimi bagazami bym nie poleciała, ta odprawa itd, a wiadomo dzieco szybko się nudzi.
Ja jak lecialam do Angli z moim to bylam mialam stresa a jeszcze z dzieckiem,sama...
No ale Ty chyba lot z Lenką masz już za sobą więc nie bedzie tak zle :)

Słyszalam ze od nastenego tygodnia maja przyjsc do Polski upały no ciekawe,bo ten maj dał nam popalic... caly czas szaro buro.
Nic ide spac Dobranoc!

hej laseczki
mala dawno spi i ja tez cos spiaca ale wpadlam na chwilke sprawdzic co u was
Ada zdrowka dla Kacperka, dobrze ze wyniki lepsze
Dmuchawcu juz niedlugo bedziesz sie cieszyc dwiema kreseczkami:tak:
Stopi swietne te pomysly na meble:tak: ja tez lecialam sama z mala obladowana bagazami i podreczny byl dosc duzy, jakos dalam rade choc nie bylo latwo, zawsze znajdzie sie ktos kto pomoze:tak:
Kamilko spoznione zyczenia dla Oliwci
nie wiem co jeszcze mialam napisac...
u nas znow luzniejsze kupki:wściekła/y: juz nie wiem od czego.... moze te zabki nieszczesne?... kto wie:\

Cześc Kochane!

Czuję się fatalnie po prostu. Małpa drugi dzień u mnie siedzi, brzuch mnie boli, niedobrze mi itd. Ale chyba przezyję:tak:

Dziecko moje śpi, muszę ruszać tyłek i się ubrać bo zaraz do sklepu, na pocztę i do fotografa trzeba iść.

Kamilko Zosia sie nam udała dopiero za piatym razem, więc i tym razem liczę się z tym, że trzeba będzie troszke poczekać. Oby nie za długo!

Stopciu nie trzeba miec wcale wielkiego serducha, zeby z takimi dzieciakami pracować. Praca jak kazda i tyle. I powiem Ci, ze a bym za nic jej nie zamieniła na prace ze zdrowymi dziećmi:no: TE są najukochańsze na świecie, wdzięczne za wszystko, ze wszystkiego się cieszą. Uwielbiam je!

Dziękuję Wam moje kochane za pocieszenie:tak: Jesteście najlepsze!!!

Dla Waszych Dzieciaczków z okazji ich dzisiejszego święta - duzo duzo miłości od najbliższych, radości na ślicznych buźkach, tego, zeby żadne choróbska nie przeszkadzały im w poznawaniu świata i spełnienia wszystkich marzeń!!!!

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry