Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Dziewczyny widziałyście dzisiejsze prognozy pogody??? Lato idzie) Ale się cieszę, w końcu wskoczę w sandały i krótkie portki
![]()
ja w portki krótkir wchodzę tylko w domu , mam dupsko jak szafa i brzuch taki bleeeeeeeee aż wstyd jechać na wakacje ...:-(
)
)

Hej dziewczyny..
Ja też żyje, choć ostatnio dużo mam pracy. Bo ta praca przez internet sie rozkręca więc i trzeba nad nią trochę posiedzieć a mały jak na złość przestawił czas pójścia spać z 20:30 na 23:00, tak więc nie mam czasu na nic. No i chodzę z oczami na zapałki. Do tego jak pisałam wcześniej tydzien temu mały mi sie zakatarzył i przez 3 noce nie spał w ogóle. Pech chciał że w tym samym czasie i ja sie przeziębiłam i to nie byle jak, bo 39 stopni gorączki miałam. Myślałam że umrę, Całą noc z 11kg Dawidem na rękach, 39 gorączki potem spacer jeden i drugi, bieganie i zabawy.. Myślałam pod koniec że nie dam rady. I nawet nie ma gdzie szukać pomocy! Ale teraz jest dobrze, Mały zdrów ja też nie narzekam..
beata26 nie przejmuj sie teściową, jeśli to cię pocieszy to ja mam o wiele gorszą. Moja ma "teczkę " na mnie.. dosłownie, zbiera info na mój temat by potem jakby co wykorzystywać to przeciw mnie! To dopiero tupet! Powiem więcej, podejrzewam że jak jestem w Polsce to wynajmuje detektywa by mnie śledził i zbierał wiadomości! Moja mama mówiła że ktoś sie kiedyś pytał sąsiadów o mnie, innym razem przyszli do mojej mamy niby policjańci i zadawali dziwne pytania. Uwierzysz w to? Tak że widzisz, możesz sie pocieszyć że mogło być gorzej!
Musze lecieć Mały wzywa